Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

tiistai 21. heinäkuuta 2015

Superpesis

VEDONLYÖNTI
 
Matka vedonlyönnin kivikkoisessa maailmassa jatkuu kärsimysten täyttämänä. Tonnin tappioraja pamahti rikki ja loppuvuodeksi on tulossa "Kreikkamainen" urakka, jos meinaa plussalle päästä.
 
Paremman huomisen toivossa luotan tänään pesäpalloon ja yllätyksiin siellä. Sarjana on Superpesis ja kommentit lainattu jälleen Urheilusanomista. Varsiniset rivit ovat omia, mutta suunta on samanlainen kuin sanomien ideat.
 
Tiistain vetokohteet:

643: X Alajärvi - Koskenkorva 2,50
643: 2 Alajärvi - Koskenkorva 4,30
Superpesis.

Alajärvi sai huilailla viikonlopun, mikä varmastikin teki Ankkureille hyvää. Torstainahan AA romahti täysin Joensuun vieraana, joten nollaukselle oli tarvetta. Mikäli pelivire ei nopeasti käänny, saattaa sarjasijoitus lähteä rapsakkaastikin laskemaan, sillä alempana olevista joukkueista ainakin Hyvinkää ja Seinäjoki ovat selkeässä nosteessa. AA on Kitrolla vaikeasti voitettava joukkue.

Koskenkorva on saanut draivin päälle. Kitee ja PattU kaadettiin viime viikolla kotona ja Kossu onkin nyt voittoputkessa. Hyvin mahdollisesti Korva kairaa tiensä vielä pois sarjan jumbosijalta ennen runkosarjan loppumista, kun momentum on vihdoin saatu käsiin. Lyöntivoimaa joukkueessa tuntuu tällä hetkellä riittävän.

Alajärvi on kotonaan suosikin asemassa, mutta mistään selvästi suosikista ei puhuta, kun Kossukin on piristynyt. Läpilyöntipotentiaalia tässä pelissä on etenkin, jos aurinko sattuu häikimään sopivasti ulkopelaajia Kitrolla. Piristynyttä Kossua tässä vetoihin naukkaillaan.

645: 1 Hyvinkää - Joensuu 8,45
645: X Hyvinkää - Joensuu 3,00
Superpesis.

Hyvinkää on hirmuvireessä. Räpylässä ei ole enää havaittavissa minkäänlaista epävarmuutta ja Tahko vaikuttaa todella vaikeasti voitettavalta joukkueelta tässä hetkellä. Edes laatupelaaja Juha Korhosen puuttuminen ei ole vaikuttanut menestykseen, sillä Sotkamo ja Jyväskylä kaadettiin viikonloppuna ilman Koreakin. Erityismaininnan ansaitsee lukkari Juha Puhtimäki, joka kasasi Vimpeli-ottelun vaikeuksien jälkeen komeasti itsensä ja oli Jyväskylässä yksi Tahkon voiton kiistattomista avainmiehistä. Juha Korhosen pelikunnosta ei ole takeita vieläkään.

Joensuu pelasi erinomaista pesäpalloa perjantaina Kouvolassa ja hallitsi pelitapahtumia mielin määrin. Lopun sulaminen esti kuitenkin puhtaan voiton, kun KPL päästettiin puskista tasoihin toisella jaksolla. Joensuun paketti on hyvin kasassa kaikin puolin, mutta tiivis ottelutahti voi kuitenkin tuoda Mailallekin ongelmia, kuten on aiemminkin kesän aikana nähty. Lyöjäjokeri Sami Joukainen on loppukauden sivussa.

Hyvinkään peli on siinä kunnossa, että Joensuun tasoinen huippujoukkue pystytään Pihkalassa haastamaan, mikäli todella tiivis ottelutahti ei isäntien jaloissa liikaa paina. JoMa pelaa myös loistopesistä, joten laatujoukkueiden yhteenotosta on kyse. Vieraat ovat peruslaadukkuuden ansiosta suhteellisen selvän suosikin asemassa. Hyvinkää kuitenkin kelpaa melko helpostikin vetoihin.

*****************************

Näihin vaikeisiin hakuihin tein vapaavalintaisen järjestelmän sekä tuplan. Panosta matkaan lähti yhteensä 30 euroa.
 
Tiistai 21.7.2015 - PITKÄVEDOT
 
Vapaavalintainen J.(4)
 
Tupla
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti