Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Kakkonen

VEDONLYÖNTI


Keskiviikon pelikohde:


654: X Honka – TPV 5,00
654: 2 Honka – TPV 6,50
Kakkonen.

Honka on edennyt voitosta voittoon ja alla on näitä herkkuja jo yhdeksän kappaletta, kun viimeksi kotona kaatui JäPS 1-0 Niki Otarun maalilla. Ottelu oli nihkeä, maalivahti Ville Hursti nappasi rankkarin kiinni, mutta vain pisteet lasketaan. Honka pelaa pallo maassa tuttuun Juho Rantalan tyyliin ja hallitsee pelivälinettä selvästi vastustajaansa enemmän. Viime otteluissa vastuuta on saanut enemmän joukkueen nuorisokaarti, sillä poissa ovat olleet John Weckström, Antonio Inutile sekä Roni Porokara. Tuomo Turunen loukkasi itseään JäPSiä vastaan ja saattaa olla nyt sivussa. Kärkipeliin poissaolot tuntuisivat.

Nihkeän alun jälkeen TPV on herännyt hyvään vireeseen ja on voittanut nyt viisi peliä perätysten. Viimeksi Paltsarit kaatoi FCV:n kotonaan tiukan väännön jälkeen 1-0 Korsunovin pilkulla. Veikot oli ottelussa parempi, vei maalipaikat ja ansaitsi voittonsa. Tamperelaisten puolustus on lohkon toiseksi tiiveintä, hyökkäyspäähän tarvittaisiin vielä tehoja lisää. Matti Jokinen jatkaa kärjestä sivussa, mutta muuten terveystilanteen pitäisi olla hyvä.

Hongan kokoonpano kannattaa vielä tarkastaa ennen lopullista pelipäätöstä, mutta paperilla tämä kohtaaminen ei ole aivan niin selvä kuin mitä kertoimet väittävät. Kyseessä on kuitenkin kärkikamppailu, ja Hongan suurin testi tähän mennessä. Kotijoukkue hallitsee varmasti palloa enemmän, mutta saa olla tarkkana TPV:n nopeiden hyökkäysten kanssa. Toki espoolaiset ovat ottelussa selviä suosikkeja ja vievät pelin vähän yli kuusi kertaa kymmenestä. Panokset ovat isot, vastakkain on kaksi hyvää puolustusta, joten Kakkosen tasolle puhutaan selvästi vähämaalisemmasta otatuksesta. Hongan suosikkiasemaa on liioiteltu, mutta isomman dogin lyöminen paksusti ei tietenkään ihan herkulta maistu. Tähän kohteeseen kannattaa rakentaa oma +0,5 händäri, ehkä hitusen TPV:n voittoa painottaen.
 
Keskiviikko 24.6.2015 - PITKÄVEDOT

Single-1
654: X Honka – TPV 5,00 ; Panos 7€
 
Single-2
654: 2 Honka – TPV 6,50 ; Panos 28€
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti