Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

perjantai 5. kesäkuuta 2015

Kakkonen

VEDONLYÖNTI
 
Kolmas kerta toden sanoi - ainakin hetkellisesti!? Yritän tässä sitten junailla jatkoa "mahtavalle" kolmen päivän voittoputkelle. Kohteet ovat kotimaista jalkapallon kakkosta ja vinkit kylmästi "ryöstetty" sellaisinaan Urheilusanomista. Tällä kertaa en löytänyt soveltamisen tarvetta.
 
Panosta etsin kohentuneesta pelikassasta 30 euroa. Matkaan lähti kaksi tuplaa.

 Perjantain pelikohteet

151: 1 P-Iirot – Masku 1,70
Kakkonen Länsi
P-Iirojen oleskelu putoajan paikalla on yllätys. Paketti ei ole ollut vielä kasassa. Raumalaisten vahvuudeksi laskettu alakerta on ollut iso pettymys. Pelillisesti on vara parantaa selvästi. Maalivahti Mikko Laaksonen jatkaa sairastuvalla.

Masku majailee lohkon jumbosijalla. Sijoituksessa ei ole nähdyn perusteella suurta vääryyttä. Viime ottelussa maskulaiset ottivat kauden avausvoittonsa kaatamalla kotonaan Taponkedon kentällä paikallismatsissa KaaPon 3-2 lukemin. Masku ei suuremmin vakuuttanut, mutta kyllähän voitto teki varmasti itseluottamukselle nannaa. Maskun puolustus on, P-Iirojen tavoin, vuotanut kuin seula. Tehoissakin on rutkalti toivomisen varaa.

Masku on elänyt Kakkosen taipaleensa kotiotteluiden voimin, vieraissa on vaikeaa. P-Iirot saa vielä etua tekonurmestaan. Vuotavien puolustusten kohdatessa on riski nähdä maalintekokilpailu. Tässä kilpailussa tulisivat raumalaiset olemaan vahvoilla, perustasoerokin puhuu kotivoiton puolesta. Veikkaus tarjoilee Iirojen voitolle niukasti pelikelpoisuuden rajapyykin ylittävää 1,70 kerrointa.
  
153: 2  Gnistan – FCV 5,00
153: X Gnistan – FCV 4,75
Kakkonen Etelä
Viime kaudella aivan tuuliajolla ollut Gnistan on ottanut täksi kaudeksi ryhtiliikkeen. Valmentajaksi tuli HJK:n junioripuolella vaikuttanut Mikko Eskelinen ja pelaajistoa on vahvistettu laatuhankinnoilla. Perustasoltaan oulunkyläläiset ovat lohkon kärkijoukkueita. Kausi on startannut hyvin. Siitäkin huolimatta, että joukkue on kärsinyt alkukaudesta lukuisista loukkaantumisista. Laaja pakka on kestänyt poissaolot mallikkaasti. Nyt ovat poissaolot hellittämään päin.

FC Vaajakoski ei ole väheksyttävä nippu. Ringissä on vankkaa liigakokemusta omaavia pelureita. Otteet ovat kyllä ailahdelleet ja todennäköisesti hyvän ja huonon päivän ero tulee olemaan iso pitkin kautta – aina ei välttämättä sytytä parhaaseen iskuun. Vaajakosken kausi on startannut kummallisesti. Kotona ei ole saatu pisteitä, puolustus ei ole pitänyt ja tehot ovat olleet jäissä. Vieraissa puolestaan vieraissa puolestaan ei ole koettu tappioita, puolustuspelaaminen on ollut betonia ja tehojakin on löytynyt.

Viime sunnuntaina FCV pelasi illan pelipaikalla Fair Pay Areenalla KäPan vieraana. Peli päättyi 1-1 pistejakoon. Vaajakoskelaiset aloittivat tuon ottelun vauhdilla ja saivat ansaitun johtomaalin, sen jälkeen otetta annettiin isännille. Taktiikka toimi melkein ottelun loppuun asti. Gnistan on KäPaa laadukkaampi kokonaisuus, mutta samoilla lääkkeillä tullaan todennäköisesti tähänkin matsiin: shokkihoitoa alussa ja sitten enempi tarkkailuasemiin. Kokonaiskuvassa pallonhallinta tullee kyllä olemaan isäntien heiniä.

Gnistan on ottelussa selvähkö suosikki. Maalimäärällisesti ollaan Kakkosen runsasmaalista keskiarvoa vähämaalisemman suunnilla. Molempien puolustuspelaaminen on ihan laadukasta, kentällä tuskin tullaan ihan hurlumhei-palloa näkemään.

Vaajakoski on hyvänä päivänään varteenotettava vastus kelle tahansa ja tarjolla olevilla kertoimilla voi Vaajakosken venymiselle pikkupanoksen asettaa.
 
Perjantai 5.6.2015 - PITKÄVEDOT

Tupla-1

Tupla-2
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti