Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

tiistai 2. kesäkuuta 2015

Superpesis

VEDONLYÖNTI 
 
Hip hurraa!!...kuukausi alkoi 2 euron nettovoitolla. Tätäkin iloitaan surkeaakin surkeamman toukokuun jäljiltä.
 
Tänään kokeilen neljän tuplan voimin menestystä Superpesiksen parista. Urheilusanomien perusvihjeisiin lisäsin omiani, ja panosta laitoin 50 euroa.

Päivän pelikohteet:

589: X Raahe – Alajärvi 2,70
590: 1 Raahe – Alajärvi, lopullinen voittaja 1,45
Superpesis

Raahen ulkopeli vuoti pahasti Hyvinkäällä sunnuntaina ja tuloksena oli tappio selvin lukemin. PattU:n osalta ulkopeli saattaa ruveta vuotamaan enemmänkin kesän tullessa ja pallon paremmin kulkiessa. Heikkoja kohtia ulkokentällä vaikuttaisi olevan. Kotonaan PattU osaa pelata mallikkaasti eikä Rännäriltä yksikään joukkue tule ilmaisia pisteitä viemään. Hyvinkäällä myös sisäpeli sakkasi pahasti, sillä kolmostilanteita ei onnistuttu tekemään kuin vaivaiset seitsemän kappaletta. Tähän peliin riittää siis roimasti parannettavaa. Kokoonpanotilanne on kapealla rosterilla operoivalla Raahella onneksi alustavasti hyvä.

Alajärvi on tällä hetkellä sarjan paras joukkue, kun verrataan tekemistä joukkueen omaan perustasoon. Sami Mikkolanaho kotiuttaa loistavasti ja antaa joukkueelleen mahdollisuuden napata pisteitä pelissä kuin pelissä. Itä-Länsi edustus on Mikkolanahon osalta hyvin lähellä. Alajärven kohdalla pitää kuitenkin huomioida se, että menestys painottuu hyvin pitkälti Kitrolla pelattaviin kotipeleihin. AA osaa käyttää kotistadioninsa erityispiirteitä mallikkaasti edukseen. Edellisessä pelissä kotona kaatui kriisin partaalle ajautunut Seinäjoki täysin ansaitusti. Ratkaisijoina Mikkolanahon lisäksi olivat sataprosenttista sisäpeliä esittänyt Sasu Iivarinen, loistavasti vaihtanut Jere Saukko sekä laatulukkari Janne Kivipelto.

Raahe on kotonaan suosikin asemassa. Rahtusen laadukkaampi joukkuekin PattU on, mutta Alajärven iskukykyä ei kannata flowtilassa aliarvioida, vaikka vieraissa Ankkureilla onkin aina vaikeampaa.

Kertoimien valossa Raahen lopullisen voiton tarjous 1,45 rikkoo pelattavuuden rajapyykin. Lisäksi mukaan IluVon lisänä ottelun tasapeli.

587: X Kitee – Hyvinkää 2,50
588: 1 Kitee – Hyvinkää, lopullinen voittaja 1,65
Superpesis
Kitee taisteli vahvaa Vimpeliä vastaan perjantaina sen minkä pystyi, mutta joutui lopulta tyytymään tappioon. Avausjaksolla yllettiin tasapeliin, mutta Janne Mäkelän puhkaisu ajolähtötilanteessa käänsi pelin Vimpelille toisella jaksolla. Kiteen ulkopeli on tuosta huolimatta edelleen hyvin organisoitua ja sisällä nojataan Toni Laakson taituruuteen. KiPa tarvitsisi muutaman laatumiehen vahvistamaan sisäpeliä, jotta suuremmasta menestyksestä voitaisiin haaveilla. Kitee on hyvin organisoituna joukkueena hyvin vaikeasti voitettavissa ja Tahkon pitäisi vastustajana sopia hyvin KiPalle.

Hyvinkää on päässyt pahimmasta tuskastaan irti. Tuo muutos johtuu pitkälti pelinjohtaja Sami Sirviön oivalluksesta lyhentää ykköskärkeä. Avainmiehille on nyt saatu suurempaa roolia ja varjoista on noussut uusia nimiäkin esiin, kuten teki esimerkiksi Teemu Nikkanen Raahea vastaan sunnuntaina. Nikkanenhan paukutti pelissä pari kunnaria ja nappasi ykköspalkinnon itseoikeutetusti. Hyvinkäälle sisäpelin onnistumiset ovat viime peleissä olleet poikkeuksellisen tärkeitä, sillä joukkueen profiili on erittäin kovalyöntinen ja sisäpelin onnistumisten kautta tämä porukka elää. Ulkopelissä on useampikin haavoittuvuuden paikka, mutta PattUa vastaan onnistuttiin räpylässäkin mainiosti.

Kitee on kotonaan ottelun todennäköisempi voittaja. Yksilötaito on Hyvinkäällä vahvempaa, mutta Kitee on selvästi paremmin organisoitu joukkue. Kotimenestys kiinnostaakin hieman vedoissa. Lisäksi mukaan IluVon lisänä ottelun tasapeli.

Tiistai 2.6.2015 - PITKÄVEDOT

Tupla-1
587: X, 589: X ; kerroin 6,75 ; panos 10€
 
Tupla-2
588: 1, 590: 1 ; kerroin 2,39 ; panos 20€
  
Tupla-3
587: X, 590: 1 ; kerroin 3,62 ; panos 10€

Tupla-4
588: 1, 589: X ; kerroin 4,45 ; panos 10€



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti