Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

maanantai 1. kesäkuuta 2015

Bundesliiga - karsinta


VEDONLYÖNTI
 
Toukokuu oli todellinen KATASTROFI! Myöhemmin siitä lisää - nyt kokeilen jälleen Urheilusanomien ammattitaidon määrää. Matkaan lähtee saksalaiseen jalkapalloon tukeutuen kaksi singleä 60 eurolla.
 
Päivän pelikohde

512: X Karlsruhe – HSV 3,10
512: 2 Karlsruhe – HSV 3,25
Bundesliiga, putoamiskarsintojen toinen osaottelu
Hampurissa pelattu avausosa päättyi 1-1 tasatulokseen. Karlsruhe onnistui heti ottelun alkuminuuteilla tekemään vastahyökkäyksestä johtomaalin. Tämän jälkeen peliote siirtyi HSV:lle. Karlsruhe tyytyi luonnollisesti turvaamaan johtoaan ja keskittymään vastaiskuihin. Karlsruhe saikin aikaiseksi muutaman vaarallisen oloisen rupeaman. HSV:n yritys kuitenkin palkittiin ja tasoitusmaali näki päivänvalonsa ottelun loppupuolella.

Tasoeroa on sen verran HSV:n eduksi, että ottelun kaava tulee hyvin todennäköisesti olemaan pitkälti sama kuin avausosassa. Karlsruhe puolustaa maalitonta tasapeliä, riittäisi heille, ja kyttää teräviä vastaiskuja. Kotietu on Karlsruhen takana, mutta kyllähän HSV:llä tulee matsissa olemaan myös vankat tukijoukot. Panos on todella iso ja henkinen kantti on tässä matsissa erittäin suuressa roolissa. Luotto on, että rutinoituneempi HSV on tässä suhteessa vastustajaansa edellä. Mitään järkyttäviä kokoonpanohuolia ei joukkueilla pitäisi olla.

Nämä matsit eivät selkeitä suosikkeja tunnista. Karlsruhe on Wildparkstadionillaan ainoastaan marginaalisessa suosikkiasemassa. Tasapelin todennäköisyyden arvioin normaalia pikkuisen suuremmaksi: 1-1 tasatilanteessa on riski, että peli tulee jäätymään ja jatkoaikaa tullaan odottelemaan.

Kertoimien puolesta voi jännityspetsit heittää tasapelin 3,10 kertoimelle sekä HSV:n 3,25 voittokertoimelle.
 
Maanantai 1.6.2015  - PITKÄVEDOT
 
Single-1
512: X ; kerroin 3,10 ; panos 20€
 
Single-2
512: 2 ; kerroin 3,25 ; panos 40€
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti