Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Serie A

VEDONLYÖNTI
 
Loppuillan pelikohteet

447: 1 Fiorentina – ChievoVerona (+1) 2,00
Serie A
 Fiorentina näytti pitkään joukkueelta, joka voisi päästä kiusaamaan suurempiaan taistelussa Mestarien liigaan oikeuttavista sijoituksista. Otteluruuhka kuitenkin teki tepposet ja peliesitykset kärsivät pahasti rasituksesta. Ei Violan kausi silti pilalle mennyt ja Firenzessä tullaan ensi kaudellakin näkemään europelejä Euroopan liigan muodossa. Kausi on ihan odotusten mukaisesti siis kokonaisuudessaan kulkenut. Viime kierroksella Fiorentina haki värikkäässä ottelussa taisteluvoiton Palermosta, joten tällä hetkellä Violan peli kulkee aivan mallikkaasti. Kotiyleisölle haluttaneen tässä pelissä jättää hyvä maku kaudesta suuhun. Kokoonpanohuolet ovat melko mittavat. Ykkösvahti Neto ja keskikenttämies Jasmin Kurtic ovat pelikielloissa. Lisäksi loukkaantumiset estänevät hyökkääjistä Giuseppe Rossin ja Khouma Babacarin pelaamisen. Myös yleispelaaja Juan Vargas on sivussa.

Chievo onnistui nousemaan kotiyleisön iloksi viime hetkillä tasapeliin Atalantaa vastaan kauden viimeisessä kotipelissään. Periksiantamaton veronalaisporukka osoitti jälleen vahvuutensa, mikä on usko omaan tekemiseen. Tuo matsi oltaisiin pelillisten aspektien osalta ansaittu hävitä, mutta vahvan itseluottamuksen turvin näitä nousuja pystytään tekemään. Chievon kausi oli onnistunut. Sarjapaikka säilyi yhtenäisen joukkuepelaamisen ansiosta varsin kivuttomasti eikä pelikuri juuri rakoillut kauden lopun motivaatiottomissa peleissäkään. Tuskin Chievo nahkaansa tässä viimeisessäkään ottelussa tulee myymään. Avauksen runkopelaajista puolustaja Alessandro Gamberini ja keskikenttämies Perparim Hetemaj ovat sivussa loukkaantumisten vuoksi. Lisäksi toppari Bostjan Cesar on pelikiellossa. Selkeitä miinuksia joukkueelle kaikki.

Fiorentina on kotonaan suuren oloinen suosikki. Motivoitumistaso saattaa olla kotijoukkueella hieman vahvempi ja lisäksi nuo Chievon alakerran kokoonpanohuolet tuovat etua taitaville Violan hyökkääjille. Vaikka Chievo onkin kurinalainen paketti, saattaa tässä pelissä olla riittävästi vauhtia maalikarkelointiinkin. Fiorentinan vähintään kahden maalin voittokerroin 2,00 riittää minipanoksen vetoihin.
 
461: 1 Sampdoria – Parma (+1) 2,20
Serie A

Sampdoria oli Empolia vastaan pahoissa vaikeuksissa viikonloppuna, mutta onnistui Samuel Eto'on yliaikamaalilla nousemaan sinänsä epäansaittuun tasapeliin. Dorian pelivire on ollut tämän vuoden puolella laskusuuntainen, minkä vuoksi Euroopan liigan paikka ei ole vielä varmistunut. Sarjassa ollaan seitsemäntenä ja tuolta sijalta näillä näkymin mennään Euroopan liigaan, sillä paikalliskilpailija Genoalle ei UEFA:n lisenssiä ole toistaiseksi myönnetty. Tuo sijoitus ei täysin varma Dorian osalta vielä ole, sillä Inter vaanii kolmen pisteen päässä ja tasapisteissä milanolaiset menevät ohi. Kokoonpanotilanne on varsin hyvä, joskin Eder puuttuu hyökkäyksestä.

Parman surullinen kausi loppuu vihdoin. Tuskin kukaan joukkueesta saati faneista toivoisi kauden jatkuvan yhtään pidemmälle. Konkurssiseura on menettänyt runsaasti kabinettipisteitä taloushuoliensa takia, mutta putoaminen oltaisiin toki peliesitystenkin perusteella koettu. Taistelutahtoa on keväällä löytynyt ehkä yllättävänkin runsaasti, mutta kyllähän myös totaalisia romahduksia on nähty. Tässä pelissä on jälleen eväitä romahtamiseen olemassa. Viimeisessä kotipelissään emilialaiset esiintyivät pirteästi, kun Veronan kanssa pelattiin 2–2-tasapeli. Paremmalla onnella tuo matsi olisi kääntynyt isäntien voitoksikin. Avainpuolustaja Andrea Costa puuttuu kokoonpanosta loukkaantumisen takia.

Sampdoria on kotikentällään aktiivinen, mutta tuskin Parmakaan kilpikonnaa tässä tilanteessa lähtee pelaamaan. Maalimäärä on siis tyypilliseen viimeisen kierroksen pelin tapaan hyvin runsasmaalinen. Suuresta kotisuosikista on kyse. Sampdorian vähintään kahden maalin voittokerroin 2,20 on ihan ok pelikohde.
 
***********************************
 
Kahdesta Urheilusanomien suosituskohteesta tein tuplan. Rivi sai panosta 25 euroa.
 
Sunnuntai 31.5.2015 - PITKÄVEDOT 2

Tupla

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti