Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

torstai 7. toukokuuta 2015

Jääkiekon MM-kisat 2015 - Praha ja Ostrava, Tshekki

VEDONLYÖNTI
 
Eilinen ei oikein mennyt suunnitelmien mukaan. Norjan voitto toi kuitenkin yhden alkuillasta ideoidun rivin sisään ja vähensi tappioiden määrää.
 
Tähän tekstiin keräilen nyt illan aikaan matkaan lähteviä rivejä. Ihan aluksi laitan hupipanostuksen otteluun USA-Valko-Venäjä. USA:lla on mennyt jo liiankin hyvin. Haen tässä pikkupanoksella voittokulun tökkimistä . Tasapeliä painotan ja vierasvoitolla tulee sijoitukset takaisin. Tasapelille heitin 8 euroa ja vierasvoitolle 2 euroa - eli matkaan lähti kaksi singleä.

Suomen ottelu Sloveniaa vastaan on sekä tulosvedon, että monivedon kohde. Kumpaankin heitän roponi likoon. Monivetoviritelmä on suora lainaus Urheilusanomien sivuilta.

Moniveto 9, MM-kiekko

Suomi – Slovenia, Ruotsi – Saksa

Otteluiden ennakkoasetelmat ovat hyvin selkeät. Leijonat ja Tre Kronor ovat otteluissaan jättisuosikkeja. Yhteneväistä on myös se, että Slovenian ja Saksan maalit tulevat olemaan kortilla. Monivedon pelaajat ovat aivan oikein pelanneet Leijonille ja Tre Kronorille selkeitä voittomarginaaleja ja jättäneet altavastaajat pieniin maalilukuihin, näiden tuloskombinaatioiden kertoimet sitten ovatkin mitä ovat – eivät tahdo kattaa pelaamisen riskiä. Haetaan me riville järkevää arvoa pelaamalla toinen suursuosikeista odotettua pienempään maalilukuun. Altavastaajien pistesuoritukset ovat sen verran jykeviä yllätyksiä, että passataan ne.
 
Hajotetaan peli kahdelle eri kupongille.

Kuponki 1:


Suomi 4,5,6,7Slovenia 0,1

Ruotsi 2,3Saksa 0,1

6,40 euroa

Kuponki 2:

Suomi 2,3 Slovenia 0,1

Ruotsi 4,5,6,7 Saksa 0,1

6,40 euroa

Lopuksi laitetaan vielä Suomen peliin tulosvetoa. Haen kaikissa riveissä Suomen voittoa.
TULOSVETO 4: Suomi-Slovenia 4-0; 5-0,1; 6-1,2
 
 
Torstai 7.5.2015 - PITKÄVEDOT
 
Single-1 & Single-2

Torstai 7.5.2015 - MONIVETO 9

MonivetoJ.(32)-1

MonivetoJ.(32)-2

Torstai 7.5.2015 - TULOSVETO 2

Tulosvetorivi 1-4
 
Tulosvetorivi 5
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti