Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

tiistai 26. toukokuuta 2015

Superpesis

VEDONLYÖNTI
 
Eiliset vedot eivät jälleen mahdollisten seuraajien onneksi ehtineet tänne - turpiin tuli nääs! No, ei kuitenkaan tonnitolkulla.
Maanantai pähkinänkuoressa:
* Pitkävedot: KuPS:n ja Interin voitot; tappio 20 euroa
* Moniveto: edellisten lisäksi EIF-TPS; tappio 54 euroa
* Pitkäveto: single, Anaheim-Chicago; nettovoitto 41,60 euroa
 
Tänään kokeilen nousua itse muokkaamillani Urheilusanomien vinkeillä. Kohteet ovat Superpesistä.
  
Tiistain pelikohteet:

25: 1 Jyväskylä – Kitee 2,12
25: X Jyväskylä – Kitee 2,55
Superpesis
Jyväskylän Kiri jatkoi vahvaa alkukauttaan kaatamalla Pihkalassa Hyvinkään Tahkon täysin ansaitusti sunnuntaina. Kirin voiton avaimina olivat Jani Karppasen laadukas lukkaripeli ja koko joukkueen tasonnosto ottelun edetessä. Avausjaksollahan oltiin pitkään altavastaajina, kunnes viimeisessä vuoroparissa noustiin tasoihin osin kyseenalaistenkin tuomioiden jälkeen. Toiselle jaksolle Jyväskylä säilytti momentumin ja hyydytti täysin Tahkon sisäpelin rakentelun. Kirin kannalta hyvää on kahdessa edellisessä pelissä nousu vaikean alun jälkeen mukaan voittotaisteluun, se oli esimerkiksi vaikealla viime kaudella liki mahdotonta. Jyväskylän kokoonpanotilanne on saman suuntainen kuin sunnuntaina Hyvinkäällä.

Kiteen alkukausi on Jyväskylän tapaan ollut oikein mainio. Pisteputki sai jatkoa Kouvolaa vastaan, joskin tuo pienimarginaalinen peli satuttiin häviämään supervuorossa. Kitee pystyi Koplaakin vastaan olemaan kuskin paikalla, mikä kertoo sen, että materiaalista saadaan kyllä revittyä kovia tehoja irti. Kiteen osalta Toni Laakson pitäminen jokerina on toistaiseksi kantanut hedelmää, mailataituri on saanut hyvin luotua tilannetta ja miestä kotiinkin. Joni Tervo on pystynyt lukkarina toistaiseksi riittävän hyvään pelaamiseen ja kehitystä sitten heikon hallikauden on näkynyt, mutta parannettavaa kyllä yhä riittää.

Jyväskylä on joukkueista hieman laadukkaampi ja Hippoksella pelin suosikki. Vedoissakin Kiri hieman kiinnostaa. Juoksumäärällisesti tuskin kovinkaan overmaista karkelointia nihkeällä kentällä nähdään. Lisään kohteeseen vielä varmistavan ristin.

31: X Kouvola – Hyvinkää 2,90
32: 2 Kouvola – Hyvinkää, lopullinen voittaja 3,55
Superpesis
Kouvola pelasi kuuman Kitee-ottelun sunnuntaina ja selviytyi pienimarginaalisesta pelistä lopulta voittajana. Tuo matsi olisi voinut kääntyä kummalle tahansa. Koplan alkukausi on ollut hyvinkin vaihteleva. Peliesitykset ovat ailahdelleet suuresti. Hyvänä päivänään KPL voi voittaa kenet tahansa, mutta myös mille vastustajalle vaan voidaan hävitä. Etua tämän päivän vastustajaan nähden on kuitenkin selvästi, sillä hyviin esityksiin on pystytty toisin kuin Tahko. Varsinaisia heikkouksia Kouvolalla ei pelaajistossaan ole. Vaihtolyöjäspesialisti Pasi Kokkosta voitaisiin käyttää hyväksi vieläkin enemmän. Kokkosellahan on erityisnäyttöhaluja tässä pelissä. Hänen ja Tahkon tiet erkanivat ennen kautta melko riitaisasti.

Hyvinkää hävisi Jyväskylälle sunnuntaina kirvelevästi ja surkea alkukausi sai jatkoa. Kiriä vastaan avausjakso olisi pitänyt ilman muuta hoitaa, mutta Jyväskylä päästettiin yksittäisillä pinnoilla viimeisen tasoittavalla kolmen juoksun takaa tasoihin. Toki ilman tuomarivirheitä avausjakso olisi Tahkolle mennyt. Tuota pettymystä ei saatu käsiteltyä ja toinen jakso hävittiin puhtaasti Kirille. Jyväskyläläislukkari Jani Karppanen sai hyydytettyä Tahkon sisäpelin täysin tuossa ottelussa. Valmentaja Sami Sirviöllä riittää haastetta heti alkuun melkoisesti, tulppa olisi saatava nopeasti sisäpelissä auki.

Kouvola on joukkueista laadukkaampi, ja kun otetaan huomioon joukkueiden tämänhetkiset pelilliset tasot, puhutaan varsin selvästä kotisuosikista. Ei kuitenkaan niin selvästä, mitä Veikkauksen kerroinasettelu osoittaa. Juoksumäärässä on repeämispotentiaalia, mutta se toki edellyttäisi Tahkon sisäpelin aukeamista. Hyvinkään lopullinen voitto lähtee pikkupanoksen peleihin. Lisään kohteeseen vielä varmistavan ristin.
 
***********************************************
 
Näistä kahdesta tein kaksi tuplaa ja yhden singlen. Panosta meni yhteensä 32,60 euroa.
 
Tiistai 26.5.2015 - PITKÄVEDOT
 
Tupla-1
25: 1, 31: X ; Kerroin 6,14 ; Panos  10€

Tupla-2
25: 1, 32: 2 ; Kerroin 7,52 ; Panos 10€
 
Single
25: X ; Kerroin 2,55 ; Panos  12,60€
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti