Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

tiistai 19. toukokuuta 2015

Superpesis

VEDONLYÖNTI
 
Vaikka eilinen jäikin 101,50 euroa voiton puolelle, ei meikäläisen kannata henkseleitään paukutella. Kaikkia vetojani en ole tänne kerinnyt viime päivinä julkaista - mikä saattaa olla hyvä juttu. sillä niistä ei olisi ollut kenellekään muuta kuin harmia. Aikavälillä 14. - 17.5. tuli turpiin 414,70 euroa!!
 
Nyt on sitten aika jatkaa siitä mihin eilen jäin. Haen nousulle jatkoa Superpesiksen parista. Kohteista ensimmäinen pelataan tänään ja kaksi muuta torstaina. Vihjeet ovat Urheilusanomien tuotantoa.


 Pelikohteet:

272: 1 Seinäjoki - Raahe, alle 11,5 juoksua 1,72
Superpesis
Seinäjoki onnistui J-P Vainionpään hirmuiskun ansiosta repimään jakson mukaansa Hyvinkäältä, mutta Tahko kuitenkin kotiutuslyöntikilpailussa ottelun voitti. Jussien pelaaminen ei kokonaiskuvassa vakuuta, mutta peruslaatua sentään on kahdessa viime pelissä alkanut näkymään. Ulkopelissä tietyillä hieman heikosti räpylässä esiintyvillä miehillä on turhan isot ruudut tällä hetkellä. Mikäli räpylän pitävyys ei parane, kesällä tulee kylmää kyytiä kun pallo kulkee kovempaa. Lisäksi lukkariosasto on kyllä suuri kysymysmerkki, mistä osoituksia saatiin viime kierroksella Hyvinkäällä. Seinäjoki kuitenkin on sen verran laadukas joukkue, että ei sillä mitään suurempaa hätää pitäisi kauden mittaan tulla. Johtohahmoja todennäköisesti nousee Jukkis Vainionpään lisäksi muitakin esiin.
Raahen kausi kulkee odotettua mukavammin, joskin Kiteetä vastaan kärsittiin epäonninen tappio. Toisella jaksolla Toni Laakson pajatson tyhjennystä ei pystytty kuittaamaan, vaikka lähelle päästiin ja supervuorossa kotiutussaumoissa ei onnistuttu. Kotiutuskilpailu kääntyi sitten laadukkaampia lyömämiehiä sisältäneelle Kiteelle. PattUn ulkopeli pitää Topi Kososen johdolla pääosin edelleen mukavasti. Sisälläkin homma toimii hyvin, tai ainakin odotuksia paremmin, jos ei kotiuttamista lasketa.
Seinäjoki voittaa Raahen perusosaamiseltaan liki jokaisella osa-alueella, mutta tärkeä lukkarointiosasto on selkeästi vieraille edullinen. Selvä kotisuosikki kuitenkin on kyseessä. Juoksuja tuskin mahdottoman paljon nähdään, vaikka Seinäjoella akuutti lukkariongelma onkin. Pelataan ohuesti underia.

642: 2 Kankaanpää - Jyväskylä 1,90
Superpesis
Kankaanpää onnistui saalistamaan kriisin partaalle ajautuneesta Koskenkorvasta vierasvoiton sunnuntaina, mikä helpotti olennaisesti satakuntalaisten hankalaa kauden alkua. Tuon voiton avaimet olivat Jukka Lankisen vahva kumuravire sekä Koskenkorvan helpot ulkopelivirheet, joiden kautta KaMa sai pinnojaan. Kankaanpää häviää pelaajien tasossa lähes kaikille joukkueille, mutta omaan tekemiseen uskotaan ja pelaaminen on järkevää. Henri Pulkkinen on vaihtajana huipputekijä ja hänen armoillaan tilanteiden rakentelu tulee tälläkin kaudella pitkälti olemaankin. Toistaiseksi Pulkkinen on vastannut huutoon loistavasti.
Jyväskylän pelaaminen on vakuuttanut alkukaudesta. Pisteitä on plakkarissa kolme, mutta niitä voisi olla toinen mokoma lisääkin, vaikka alkuohjelma on ollut hankala. Raahea vastaan menetettiin epäonnisesti yksi piste jaksotasuriin ja Vimpeliä vastaankin oltaisiin enemmän kuin yksi piste sunnuntaina ansaittu. Kirin pelaaminen ViVe-ottelussa etenkin avausjaksolla oli todella mallikasta. Toisellakin jaksolla oltiin kuskin paikalla puolet jaksosta, mutta lopulta tuo jakso kuitenkin hävittiin. Jani Karppanen osoitti olevansa huippulukkari ja hänen vahva syöttötyöskentely ja polttokätensä nostaa koko joukkueen tasoa entisestään. Lisäksi lyöjäjokeri Hannu Kiukkonen on aivan maagisessa tikissä.
Jyväskylä on tätä nykyä suuresti Kankaanpäätä laadukkaampi joukkue ja vieraissakin Kiri on selvä suosikki. Myös vetoihin keskisuomalaisten kertoimet riittävät. Juoksumäärällisesti ottelussa on omat overpiirteensä, mutta lähtökohtana on kuitenkin heikossa kelissä pienijuoksuisuus.

645: 2 Kitee - Alajärvi, lopullinen voittaja 4,30
Superpesis

Kitee onnistui vaikeuksien jälkeen repimään voiton Rännäriltä mukaansa ja joukkueesta onkin alkanut huokumaan hallikaudella täysin kateissa ollutta taisteluasennetta. Myös monet pelaajat ovat nostaneet selvästi tasoaan Joni Tervon johdolla. Raahesta haetun vierasvoiton takuuna oli superjokeri Toni Laakso ja isäntiä parempi kotiutusten laatu. Ratkaisupaikoilla ulkopeli oli lisäksi tarpeeksi tiivistä eikä heikosti lyövää Raahea päästetty ratkaisupinnaa nappaamaan. Kiteen alkukausi on pisteiden valossa ollut positiivinen, kun plakkarissa on viisi pinnaa kolmesta pelistä. Vaikka joukkue menettikin tulivoimaa tälle kaudelle, ei tämä juuri nyt ollenkaan huonolta näytä. Huomioidaan kuitenkin KiPan materiaalin rajallisuus.
Alajärven alkuohjelma on ollut todella vaikea, mutta pistepussi onnistuttiin avaamaan kauden avauksessa Koskenkorvan kustannuksella. Muissa peleissä Vimpeli ja Sotkamo osoittautuivat liian vahvoiksi, joskin Sotkamo kyllä sunnuntaina vahvasti haastettiin eikä jakson vieminen mahdottoman muurin takana olisi ollut. Roope Korhosen kovapäisyys ratkaisuhetkellä oli kuitenkin liikaa. Ankkurit on joukkue, jonka esitykset ailahtelevat todennäköisesti suuresti kauden mittaan. Nuori joukkue on momentumeille altis ja toisaalta joukkue pelaa myös varsin erityyppistä pesistä kuin valtaosa sarjan muista joukkueista.
Kitee on joukkueista hieman laadukkaampi ja kovana kotijoukkueena se on Rantakentällä varsin suuren suosikin asemassa. Ilmaisia pisteitä ei KiPalle kuitenkaan ole luvassa eikä tasoero ole niin suuri joukkueiden välillä, mitä Veikkauksen kertoimista voisi päätellä. Juoksumäärällisesti pienijuoksuisuus on pehmeällä kentällä lähtökohtana.

*********************************

Näistä lähtökohdista tein trion ja kaksi tuplaa. Panosta näihin meni yhteensä 33,50 euroa.

Tiistai 19.5.2015 - PITKÄVEDOT
 
Trio
 
Tupla-1

Tupla-2
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti