Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

perjantai 2. tammikuuta 2015

SM-liiga

  
VEDONLYÖNTI
 
Vetovuosi 2015 alkoi tappiolla. Kaikki kolme vetokohdetta hurahtivat enemmän tai vähemmän ohi. Tänään huomasin olevani Urheilusanomien kanssa samaa mieltä kahdesta jääkiekon SM-liigan ottelusta. Näkemykset ovat yhtenäiset, mutta vähän erilaisella toteutuksella. Tein oman ratkaisun, mutta perusteluina käytän Urheilusanomien sivujen mainoita kirjoituksia.

SM-liigan vetokohteet:

387: HIFK – SaiPa 2  <3,40>
SM-liiga
 Hyvässä iskussa oleva HIFK on noussut sarjassa jo toiseksi. Joukkueen tasoon nähden ei sijoituksessa ole mitään väärää. Punanuttujen iskukykyä heikentävät hieman ykkösmaalivahti Ville Husson ja venäläishyökkääjä Nikolai Goldobinin nuorten MM-edustukset, takaisku on myös Jasse Ikosen loukkaantuminen – miehen loppukausi on paketissa.

Tiistaina IFK voitti kotona Nordiksella siipirikon KalPan niukasti 4-3 lukemin. Isäntien peliesitys ei hurmannut ja KalPalla oli täysi paikka napsia ottelusta pisteitä.

SaiPalla on potentiaalia syksyä vahvempaan kevääseen. Viime aikoina on ilmassa ollut nousukunnon merkkejä. Sputnikit ovat vahvistaneet rivejään yhdysvaltalaisella hyökkääjällä Chad Raulla. Mies saattaa debytoida jo tässä HIFK-pelissä.

Tasoero on IFK:n eduksi, mutta annetaan noista poissaoloista pikkuisen miinusta – ottelussa on noin 50 pinnainen kotisuosikki. Maalimäärällisesti IFK:n matsit kallistuvat SM-liigan mittarilla mitattuna runsasmaalisuuden puolelle. Kertoimien puolesta fiksuimmat peli-ideat löytyvät SaiPan voitosta. Sputnikkien voitto haen suorana vetona.

419: Lukko – Ilves (+1)   X <5,60>
420: Lukko – Ilves (+2) 1X <3,45><5,40>
SM-liiga
Ilveksellä on alla kaksi voittoa: Sportista ja TPS:stä. Ei anneta voittojen kuitenkaan sen suuremmin hämätä, pelillisesti Ilves on tällä hetkellä liigan heikoimpia nippuja. Voittoputki selittyy pitkälti sillä, että Sport nyt on edelleen sarjan heikointa kastia ja TPS vain vaeltelee täysin varjoissa.

Fyysinen Lukko on ihan ok-iskussa. Syksyn tehomiehet nyt ovat olleet pikkuisen vaisuja viime peleissä, mutta suurempaa vikaa ei tekemisessä ole.

Tasoero on selkeä raumalaisten eduksi. Ilvekselle lasketaan vielä miinusta suuressa roolissa olevien hyökkääjien Roope Hintzin ja Aleksi Mustosen sekä pakki Aleksi Mäkelän nuorten MM-edustuksista.

Lukko ansaitsee ottelussa selkeän suosikkiaseman. Jos Ilveksen fysiikka kestää ja kurinalaisuus pitää, niin maalijuhlaa ei välttämättä tulla näkemään. Arvioin ottelun maaliodotusarvon aika lähelle liigan keskimääräistä. Kertoimien puolesta kyllä overeita voi varovaisesti kokeilla. Ilvekselle saattaa osua repsahtaminen ja Lukko voi hyvinkin löytää tehoja. Pelaankin tasoituksena kotijoukkueen voittoja vähintään yhden maalin erolla.
*************************
Haen vuoden ensimmäistä nettopäivää yhden vapaavalintaisen järjestelmän ja yhden tuplan voimin. Panosta tähän yritykseen ladataan yhteensä 30 euroa.

Perjantai 2.1.2015 - PITKÄVEDOT

Vapaavalintainen J.(2)
 
Tupla
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti