Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 4. tammikuuta 2015

La Liga & SM-liiga

VEDONLYÖNTI
 
Lauantaina vuoden 2015 lunastukset aukenivat. Kumpikin jääkiekkokohde osui ja pelikassaan tuli 66,50 euroa (+46,50€). Tänään laitan peleihin yhden kohteen La ligasta ja yhden jääkiekon SM-liigasta. SM-liigan matsi pelataan huomenna maanantaina.
 
Sunnuntain ja maanantain vetokohteet:

31: 1 Real Sociedad –Barcelona 8,60
31: X Real Sociedad –Barcelona 5,20
La Liga
Real Sociedadin peli parantui selvästi David Moyesin tultua joukkueen manageriksi. Mitään superfutista ei ole nähty, mutta hyökkäyksissä on enemmän jämäkkyyttä kuin alkukaudella ja toisaalta sydäntä on tullut puolustuspelaamiseen. Real Sociedad muistetaan Anoetalla hyvinkin yllätysvalmiina joukkueena jättiläisiä vastaan pelatessa. Lasarettilistalla on ruuhkaa, mutta useat nimet saattavat kuitenkin pelata jo tässä pelissä. Esimerkiksi Carlos Velan pelaaminen on todennäköistä, sen sijaan Agirretxen ja Zurutuzan pelaaminen on epätodennäköisempää.

Barcelonan matka jatkui joulutauolle odotetusti, kun Cordoba kaatui kotona murskalukemin. Blaugranan osalta tauko tuli kuitenkin ihan hyvään paikkaan, sillä joukkueen avainmiehissä oli jonkin verran väsymystä havaittavissa. Barcelonan suoritusvarmuus on kotona hyvällä tasolla, mutta vieraissa joukkue on selvästi haavoittuvaisempi. Kokoonpanotilanne on katalonialaisilla hyvä.

Barcelona on laatutasonsa ansiosta vieraissakin suuressa suosikin asemassa. Kirkossa kuulutettu vierasvoitto ei kuitenkaan ole. Mikäli David Moyes saa brittimäistä fyysisyyttä iskostettua baskien selkäytimiin, on Blaugrana horjutettavissa. Maalimäärällisesti avausmaalin syntyaika on ratkaisevassa roolissa, on kuitenkin selvää että maaliodotusarvo on korkeampi kuin yleensä La Ligassa. Barcelonan vieraspelaaminen ei aina ole äärimmäisen vakuuttavaa. Kokeilen ykköstä ja ristiä
 
68: 2 Blues-TPS 3,00
SM-liiga
Turkulaisilta putosi iso apina selästä kun TPS viime kierroksella voitti Tapparan vieraissa voittolaukauksilla. Blues sen sijaan nuiji HIFK:n 4-1 kotonaan. Uskon, että turkulaiset saivat runsaasti itseluottamusta viime ottelusta ja ottavat nyt pitkästä aikaan suoran voiton - kakkonen!
 
*******************
Tein näistä kahdesta taistosta kaksi vapaavalintaista järjestelmää. Panosta laitoin La ligan kohteen vaikeuden huomioiden yhteensä 20 euroa.
  
Sunnntai 4.1.2015 - PITKÄVEDOT
 
Vapaavalintainen J. (2)-17
 
Vapaavalintainen J. (2)-2
 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti