Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 7. tammikuuta 2015

SM-liiga

  
VEDONLYÖNTI
 
Eilinen Serie A:n viritelmä jäi muutaman kybän voiton puolelle, ja samalla koko vuosi nousi niukasti voitolliseksi.
 
Tänään Urheilusanomien ja omat ideat natsasivat kivasti yhteen, joten toteutin ne.  Kommentit ovat jälleen laiskuuttani kopsattu sanomien sivulta.
 
Keskiviikon pelikohteet:

277: 1 JYP – Ilves 1,75
SM-liiga

JYP:n vuosi on startannut kahdella tappiolla. Ensin tuli pataan siipirikolta KalPalta ja sitten kävi piskuinen Sport ryöstämässä Hippokselta täydet pisteet. JYP:n tahtotaso ei ollut noissa otteluissa täysin kohdallaan. Nyt on saatu miettiä lauantaista lähtien syntyjä syviä. Hurrikaanipaitojen piristymistä odotellaan.

Ilves on voittanut viidestä viime pelistään neljä. Tulosten hyviä eivät Tupsukorvat ole olleet. Vastustajat ovat vain olleet sopivassa moodissa. Kunnia voitoista toki tamperelaisille annetaan ja kyllähän voitot ruokkivat aina itseluottamusta. Lasketaan Ilvekselle negaatioksi se, että tämä on jo neljäs ottelu kuuden päivän sisään. Väsy voi hyvinkin painaa. Maanantaina otettu upea voitto liigan ykkösjoukkueesta Kärpistä voi puolestaan tuoda liiallista hyvänolontunnetta.

JYP saa ottelussa selvän suosikkiaseman. JYP:ltä löytyy potentiaalia runsasmaalisuuteen ja kun Ilves voi olla pikkuisen poikki, niin arvioin ennakkoasetelman keskimääräistä runsasmaalisemmaksi.

JYP:n voittokerroin 1,75 riittää jännityspetsiksi.

308: 2 Lukko – Ässät, moneyline 2,55
SM-liiga
Satakunnan kuumat derbyt ovat tällä kaudella olleet hyvin pienimarginaalisia. Raumalla on menty kahdesti voittolaukauksille ja Porissa oli Lukko maalin verran vahvempi. Samaa pienimarginaalisuutta on odotettavissa tälläkin kertaa.

Lukko on pakaltaan parempi, mutta Ässien hurja nykyvire tasoittaa puntteja. Porilaisten puolustus on ollut jo pitemmän aikaa täyttä rautaa, hyökkäyspäässä kärsitään ajoittaisista tehojen puutteesta. Lukolla on enemmän tulivoimaa, mutta fokus on ollut viime aikoina puolustuksen pitävyydessä. Vähämaalista on siis luvassa, toki kuuma paikallislataus tuo aina pientä yllätysmomenttia. Lukko on ottelussa suosikki, mutta ei kovinkaan suuri sellainen.

Ässien voitto kelpaa marginaalisen panoksen peli-ideaksi.
***************************************************

Näistä kahdesta maistuvasta kohteesta tein yhden tuplan. Panosta veto sai matkaansa pelikassaa pyöristäen 23,30 euron verran.

 
Keskiviikko 7.1.2015 - PITKÄVEDOT
 
Tupla
 
 

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti