Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

tiistai 6. tammikuuta 2015

Serie A

VEDONLYÖNTI
 
Viimeisin vetopäivä jäi niukalti voitolliseksi, mutta ei aivan riittänyt nostamaan alkanutta vuotta neton puolelle. Tänään haen nousua vaikeimman kautta. Valitsin Serie A:sta kolme kohdetta. Kaikissa otteluissa haen ennakkkosuosikkien konttaamisia.
  
Loppiaisen pelikohteet:

147: 2 Palermo – Cagliari 3,80
Serie A
Derby delle Isoleen lähtee kaksi hyvin eri tunnelmissa alkukauden pelannutta joukkuetta. Palermo on yllätellyt hienosti ja etenkin joukkueen hyökkäyspelissä on ollut loistavaa terävyyttä paikoin. Cagliari puolestaan rämpi Zdenek Zemanin ultrahyökkäävän pelityylin takia, tuo taktiikka ei iskostunut pelaajistoon joka ei ole vastaavaan tottunut.

Palermo pääsee peliin mukavista lähtökohdista. Itseluottamus on kunnossa eikä pistepainetta ole. Kokoonpanotilannekin on oikein mainio, vain rotaatioroolissa lähinnä viihtyvä Fabio Daprela on lasaretin kirjoilla.

Cagliari erotti odotetusti Zemanin ja manageriksi tuli Brittein saarilla mainetta niittänyt Gianfranco Zola. Pelityyli tulee jonkin verran muuttumaan luonnollisesti, mutta Zola on painottanut että hänenkin Cagliari tulee pelaamaan hyökkäävää futista. Pelitaktisten kuvioiden osalta Cagliari voi olla hyvinkin valmis, kun tauon aikana Zola on saanut rauhassa iskostaa ajatuksiaan pelaajille. Maalimäärävetojen osalta Cagliaria on hyvä seurailla ennen suurempia kannanottoja. Avauksen hyökkääjä Marco Saun pelaaminen on epävarmaa. Todennäköisesti hän ei ole ainakaan avauksessa.

Sisilian ja Sardinian välisen saarten derbyn suosikin asema menee kotiedun ansiosta Palermolle. Huomioidaan kuitenkin, että Cagliarilla on piristymisen riskiä olemassa aika rapsakastikin. Vierasmenestys maistuukin tästä syystä vetoihin oikein loistavasti.
 
151: 1 Parma – Fiorentina 4,40
Serie A
Vierailija Fiorentina pelaa tasaista kautta ja on sarjataulukossa kahdeksantena. Parma sen sijaan rypee pohjamudissa eikä peli kulje ollenkaan. Joukkue on tällä hetkellä seitsemällä pisteellä jumbona. Fiorentinalla on parempi materiaali ja Parman nykykunnon huomioon ottaen, ei kotijoukkueelle voi juurikaan povata menestystä tässäkään ottelussa. Parmalla on kuitenkin hyviä muistoja Fiorentinan isäntänä ja tässä haen tilastollista tapahtumaa. Laitan rohkeasti lapuille ykkösen kotivoiton merkiksi.
  
160: X Juventus – Inter 4,20 
160: 2 Juventus – Inter 8,40
161: 2 Juventus – Inter (+1) 2,90
Serie A
Juventuksen marssi alkukaudella oli melkolailla totutun vakuuttavaa. Alisuorituksia ei juurikaan tullut ja useimmiten pienimarginaaliset pelit käännettiin omaksi eduksi. Mestaruuden uusiminen on lähellä, mutta Roma on vielä iskuetäisyydellä. Juventus saa tähän matsiin vahvan kokoonpanon jalkeille, pitkäaikaispotilaat Caceres, Barzagli ja Asamoah ovat tosin yhä sivussa.

Interin alkukausi oli heikko. Epäonnistumiseen on moniakin syitä, mutta yksi merkittävimmistä löytyy asennepuolelta. Läheskään kaikkiin peleihin ei onnistuttu keskittymään sillä tasolla, millä pääsarjassa pitäisi. Valmentajan vaihdos ei ollut avain onneen. Roberto Mancini ei saanut mitenkään lentävää lähtöä sinimustissa. Toki pitkällä aikavälillä Mancini lienee kyllä oikea mies Interin peräsimeen. Kokoonpanotilanne milanolaisilla on mainio.

Juventus on laadukkaampi joukkue ja melkoisen selvä suosikki, mutta muistetaan kuitenkin että Interkin on ns. huippujoukkue, jolla on paljon laatupelaajia riveissään. Missään nimessä vailla mahdollisuuksia vieraat eivät ole. Maalimäärällinen lähtökohta ei ole erityisen pieni. Tauko on saattanut tehdä hyvää Interille ja Mancini on saanut rauhassa iskostaa ajatuksiaan pelaajistolle. Sinimustien iskukyky saattaa hyvinkin olla normaalia parempi. Siksi vierasmenestys tasoituksella kiinnostaakin vedoissa. Tasoituksen lisäksi vedän vielä rohkeasti ristiä ja kakkosta. 
********************************
Italian loppiaiskohteista laadin vapaavalintaisen järjestelmän sekä  tuplajärjestelmän. Panosta laitoin yhteensä 25 euroa.
 
 
Tiistai 6.1.2015 - PITKÄVEDOT
 
Vapaavalintainen J.(2)


TuplaJ.(3)
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti