Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Serie A

VEDONLYÖNTI
 
Eilen viime hetken tuuri oli välillä kotiinpäin. Lukko teki 2 sekuntia ennen pelin päättymistä 3-2 voittomaalin Ässien verkkoon. Tämä nosti päivän kivasti voitolle, ja näin päivä paistoi välillä risukasaan.
 
Tänään yritän nostaa kuukauden ja vuoden voiton puolelle Urheilusanomien vinkeillä. Kumpikin kohde on Italian Serie A:ta.
 
Päivän vetokohteet:

817: 2 Hellas Verona – Atalanta 3,35
Serie A
Hellas oli viime viikon melkoisessa kylvetyksessä. Kylvettäjän roolissa oli Vanha Rouva. Ensiksi cupissa Juve oli parempi 6–1-lukemin ja Serie A:n puolellakin saippuaa meni suuhun 4–0-lukemin. Media spekuloi voimakkaasti valmentaja Mandorlinin potkuilla, mutta melko erikoista monotus olisi. Mandorlini on kokonaisuudessaan tehnyt ihan kelpo työtä ja Juventusta vastaan ei Hellasin tasoisella joukkueella voi muutenkaan olla realistisia menestysodotuksia. Edellinen kotipeli Veronalla sujui pelillisesti hyvin, Parma kaatui melko kivuttomasti. Keskikentälle Verona ei ideaalia kokoonpanoa saa. Leandro Greco on pelikiellossa ja Ionita, Gomez, Obbadi ja Jankovic ovat lasaretissa. Lisäksi avainpuolustaja Vangelis Moras on liittynyt sairastuvan miehitykseen. Gremiosta Verona hankki laitahyökkääjä Fernandinhon riveihinsä.

Atalantalla on vaihteeksi valoa näkyvissä tunnelin päässä eikä kyseessä ole junan valot. Kolmen tasurin jälkeen Milan kaatui komeasti paikallispelissä San Sirolla. Tuossa pelissä bergamolaisten puolustaminen oli tiivistä ja järkevää. Itseluottamustason nousu on ensiarvoisen tärkeää joukkueelle, joka taistelee sarjapaikkansa puolesta. Kokoonpanotilanne vierailla on hyvä.

Perustasollista eroa ei joukkueiden välillä liiemmin ole. Atalanta saa tosin etua Veronan kokoonpanotilanteesta. Kyllä Hellas kuitenkin kotiedun ansiosta pieni suosikki on. Maalimäärällisesti paljon riippuu siitä, meneekö molemmille tärkeä peli varmistelun puolelle. Etenkään Hellasin peruspelaamiseen ei kuitenkaan liiallinen peruuttelu kuulu.

Veikkaus paukuttaa Atalantalle 3,35 markkinatoppia, ostetaan se pois kuljeksimasta.

880: 2 Fiorentina – Roma 3,10
Serie A

 Fiorentinalle ei alkukaudella pallo pomppinut millään, mutta kahdessa viime pelissä on onnetarkin ollut myötämielinen. Palermo kaadettiin kotona hurlumhej-ottelussa ja Chievosta niistettiin yliajalla voitto ehkä hieman epäansaitustikin. Voitot ruokkivat Violan itseluottamusta, ja kun laatuakin löytyy ei pidempikään hyvä runi tulisi yllätyksenä. Avainpuolustaja Stefan Savic on pelikiellossa ja ykkösvahti Neto on lasaretin puolella keskikentän korvattavissa olevan Alberto Aquilanin kera. Toki myös pitkäaikaispotilaat jatkavat kuntoutumistaan.

Roma jäi yritteliän Palermon kanssa tasapeliin viime kierroksella ja Juventus on nyt päässyt mestaruustaistelussa viiden pisteen karkumatkalle. Tuo ero on erittäin vaikea kuroa umpeen, mutta mitään ei vielä ole menetetty. Roman pelaaminen viime aikoina ei ole ollut enää mahdottoman vakuuttavaa. Pelinopeus ei ole kovinkaan suuri ja toisaalta puolustuspääkään ei täysin takuuvarmaa peliä esitä. Tiistaisessa Coppa Italian pelissä kuskin paikalla ollut Roma tarvitsi jatkoajalla tuomariapua rangaistuspotkun muodossa, jotta Empoli pystyttiin kaatamaan. Kokoonpanotilanne on viime kierroksen kaltainen. Gervinho ja Seydou Keita ovat sivussa Afrikan mestaruusturnauksen takia.

Fiorentina on tällä hetkellä hyvässä liekissä ja pystyy haastamaan Romankin tasoisen tähtijoukkueen. Marginaalit ovat tässä pelissä melko pienet ja suosikin asettaminen tähän kamppailuun on haastavaa. Maalintekopotentiaalia on tässä pelissä melko paljon.

Tasapäisen ennakkoasetelman matsissa riittää Roman päälle kolmen kerroin pikkupanoksen vetoideaksi.

****************************

Näistä kahdesta saapasmaan koitoksesta teen tuplan ja kaksi singleä. Panosta laitan yhteensä 30 euroa.

 
Sunnuntai 25.1.2015 - PITKÄVEDOT
 
Tupla
 
Single-1
 
Single-2
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti