Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

maanantai 19. tammikuuta 2015

Africa Cup of Nations & Premier League

VEDONLYÖNTI
 
Eilinen päivä katkaisi tappioputken, kun jäin "hämmästyttävästi" voitolle tasan 1 euron verran. Suurempi voitto jäi haaveeksi Cesenan heikon puolustuksen takia.
 
Tämä "mahtava" nettovoitto mielessäni haen tänään pientä nousua kahden jalkapallokohteen voimin. Mukana taistossa on jalkapallon Afrikan Mestaruusturnaus sekä Englannin Valioliiga.
 
Maanantain vetokohteet:
 
388: Ghana - Senegal X2 <2,90> <2,90>
CAN
Ghana on pieni kysymysmerkki turnauksen alla. Syksyllä pelatussa karsintaturnauksessa maa ei suuremmin vakuuttanut. Lohko oli kuitenkin helppo ja näin turnauspaikka irtosi. Karsintojen jälkeen on maan päävalmentajaksi nimetty tuttu nimi Avram Grant. Ghana ei ole pelannut Grantin alaisuudessa valmistavia otteluita, joten Grantin debyytti tapahtuu tässä pelissä. Juventuksessa pelaava keskikenttätähti Kwadwo Asamoah on sivussa ja maalivahtien taso on kysymysmerkki.

Paperilla Senegal on lähes Ghanan tasoa. Senegalin vahvimmat nimet löytyvät hyökkäyspäästä. Huono uutinen on Southamptonissa hienoa kautta pelaavan Sadio Manen epävarma pelikunto.

"Kuoleman lohkon" jatkopaikkojen kannalta on tämä keskinäinen koitos tärkeässä roolissa. Algeria on lohkon ykkösjoukkue. Etukäteen ajatellen Ghana, Senegal ja Etelä-Afrikka taistelevat kiihkeästi toisesta jatkopaikasta.

Ghana on ottelussa ainoastaan niukka suosikki. Senegalin venymisten kertoimet ovat lähellä pelikelpoista - risti & kakkonen!
 
390: Everton-West Bromwich 1 <1,73>
Valioliiga
Evertonin peli on ollut aivan sekaisin, eikä se ole pystynyt aikoihin voittoon. Kumpikin joukkue on putoamassa kohti pudotusviivaa. Kotijoukkue on selvästi parempi materiaaliltaan, ja uskonkin, että liverpoolilaisten nousu alkaa tänään tilastollisella voitolla - ykkönen!
 
******************************************
Tein 20 eurolla kaksi tuplaa. Tuplissa painotin ottelun Ghana-Senegal tasapeliä.
 
Maanantai 19.1.2015 - PITKÄVEDOT
 
Tupla-1


Tupla-2
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti