Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

maanantai 22. syyskuuta 2014

Veikkausliiga

VEDONLYÖNTI
 
Eilinen Valioliigakierros toi jälleen ilon pandalaaksoon. Crystal Palacen ja West Bromwichin yllätysvoitot sekä Manchester Cityn ja Chelsean tasapeli toivat pelikassaan HUIMAT 2737 euroa (+2681,70€) !!!
 
Täytyykin mennä reippaat kolme vuotta takaisinpäin siihen päivään, milloin viimeksi olen saanut nettovoiton menemään yli tuhannen euron. Nyt tuo minun panostuksille maaginen raja ylittyi komeasti!
 
Tästä innostuneena lauon nyt melkein silmät kiinni Veikkausliigaa. Sanoin melkein silmät kiinni, sillä hakemani kolme tasapeliä ovat nyt ihan ihmisen ja pandan järjen rajoissa.
 
Näistä kolmesta tasurista tein perinteisesti trion ja tuplajärjestelmän. Vaikeusaste huomioon ottaen, laiton panosta riveille yhteensä 40 euroa.
 
Maanantai 22.9.2014 - PITKÄVEDOT
 
Trio
 
TuplaJ.(3)
 

3 kommenttia:

  1. EPISTÄ !!!
    MIks muut voittaa ja minä en...?
    Kerro juju, millai voittaa noin muhkeita siivuja.

    VastaaPoista
  2. Ei kai siinä muuta jujua ole kun kova pelien seuraaminen, oikeiden todennäköisyyksien laskeminen, oikea ajoitus ja panoskoko, sopivien järjestelmien etsiminnen, Riskin otto..mutta harkitusti ja usein varmistuksia, jotta pelikassa eli pääoma säilyy,,,kovaa työtä ja tietenkin tuuria...tällä tavalla pitkällä juoksulla voi ansaita vähän vuodessa....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ai niin ...tietenkin tiedonhankinta, yhteistyö ja näkemyksien vaihto toisten pelaajien kanssa, toisten vedonlyöntitoimistojen kertoimien vertailu keskenään...ja on kai sitä vielä muutakin...

      Poista