Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

torstai 25. syyskuuta 2014

La Liga & Ligue 1

VEDONLYÖNTI
 
Nyt olen kahtena päivänä saanut taas tuntea vedonlyönnin nurjaa puolta - eli tappiota ja sitä ettei varmoja ole olemassakaan.
 
Kahden tappiopäivän jälkeen yritän nousta takaisin auringon paisteeseen Urheilusanomien vinkeillä. Listaa tutkittuani olin päätynyt aika lailla samoihin päätelmiin.
 
Kahdesta jalkapallokohteesta laitoin matkaan 20 eurolla yhden tuplan.

Torstain pelikohteet:

414: 1 Espanyol – Getafe 1,68
La Liga

Espanyol pelasi hyvällä latingilla Malagaa vastaan ja kontrolloi pelitapahtumia antaen Malagan pitää tappioasemassa vaarattomalla sektorilla palloa. Espanyol oli tuossa pelissä kuitenkin lopulta hieman huonotuurinen ja joutui tyytymään tasapeliin. Vaikka kauden alku on pisteiden valossa ollut katalonialaisille heikko, voi joukkueelle povata parempia aikoja nopeallakin tähtäimellä.
 
Getafe oli heikko maanantai-illan pelissä Valenciaa vastaan ja ansaitsi selvän selkäsaunan. Getafe vaikuttaa pelillisesti heikoimmalta joukkueelta Levanten jälkeen tällä hetkellä. Fanit ovat hylänneet Getan jo ajat sitten eikä sitoutumisen taso tunnu olevan pelaajillakaan kova. Pedro Leonin lisäksi sivussa ovat loukkaantuneet Mehdi Lacen ja Alvaro Vazquez, joten hyökkäyspäässä ja keskikentällä on pahasti vajausta.

Espanyol on tällä hetkellä selvästi laadukkaampi joukkue ja kotonaan selvä suosikki. Maalimäärällisesti ottelu ei mahdottoman pienimaalinen liene, sillä Getafella on suuri potentiaali alistua. Espanyol maistuu marginaalisella panostuksella vedoissa.

416: 2 St-Etienne – Bordeaux 4,30
Ligue 1
St-Etienne kaatoi sunnuntaina vieraissa Lensin 1–0, muttei häikäissyt pelillisesti. Myös sitä edellisessä sarjapelissä kotona Caenia vastaan voitto oli työn ja tuskan takana, sillä vastustajalla oli paikkoja pistejakoon. 

Bordeaux sinnittelee yhä tasapistein sarjan kärjessä, vaikka sen peliesitykset ovat olleet laskusuuntaisia. Viime perjantaina Willy Sagnolin suojatit pelasivat kotonaan varsin tasapäisen ottelun sarjajumbo Evian TG:tä vastaan, ja 2–1-voiton sijaan peli olisi voinut päättyä hyvin myös tasan. Sitä ennen Bordeaux hävisi ansaitusti Guingamp’n vieraana 1–2.

Kärkikamppailusta voi povata varsin tasaista, mutta kotietu tekee St-Etiennestä ennakolta ottelun suosikin. Isäntien kokoonpanotilanne ei ole kuitenkaan optimaalinen, sillä kapteeni ja puolustuksen ehdoton johtohahmo Loic Perrin on yhä sivussa, minkä lisäksi lasaretista löytyvät runkomiehistä Kevin Theopile-Catherine, Romain Hamouma sekä Benjamin Corgnet. Bordeaux’lla ei ole sen sijaan merkittäviä kokoonpanohuolia.

Ostetaan Veikkauksen oikein kilpailukykyinen 4,30 tarjous Bordeauxin voitosta.

Torstai 25.9.2014 - PITKÄVETO
 
Tupla


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti