Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

tiistai 2. syyskuuta 2014

MM-lentopallo & Superpesis

 VEDONLYÖNTI
 
Elokuu päättyi vedonlyönnillisesti kuten heinäkuukin eli tappiollisena. Syyskuun alun nousua lähden hakemaan lento-ja pesäpallon voimin.
 
Kahdesta kohteesta teen kaksi tuplaa sekä singleä. Panosta lappujen matkassa lähtee 50 euron verran.

Tiistain vetokohteet:

456: X Joensuu – Vimpeli 2,55
457: 1 Joensuu – Vimpeli, moneyline 2,05
Superpesis, välierät

Otteluvoitot ovat Vimpelille 2-1. Joensuu sai vihdoin kolmannessa ottelussa voiton. Peli-ilme oli vaikeassa paikassa kaikkea muuta kuin alistunut, joten pelinjohtaja Janne Vuorinen onnistui joukkueen psyykkaamisessa mainiosti. Suoritusvarmuus oli ulkopelissä oikein hyvää ja lukkari Mika Väisänen pystyi sekoittamaan Vimpelin sisäpeliä juonikkaalla syöttelyllään erinomaisesti.

Vimpelillä ei ollut tappavaa asennetta kolmannessa pelissä ja tasainen taisto kääntyi tällä kertaa JoMalle. Lopun viimein ratkaisevaksi tekijäksi tuli juurikin tuo tahtotila, joka oli JoMan puolella. Toinen asia, missä Vimpeli oli heikompi, löytyi lautasen ääreltä. Hannu Huuskonen ei ollut likelläkään parasta osaamistaan lukkarina.

Vimpelin perustaidot ovat huikeat, joten ratkaisevaksi asiaksi muodostuu se, pystyykö ViVe ottamaan ison parannuksen henkisesti. Lähtökohdat ovat täysin ympäripyöreät. Juoksumäärä voi jäädä jälleen matalaksi, vaikka kelin pitäisi olla kelvollinen.

465: 2 Venezuela – Kamerun 3,50
MM-lentopallo

Näiden kahden veijarin vertailu on perin hankalaa. Luotetaan, että se on bookkereille yhtä vaikeaa. Se vähä mitä irti sai, antaisi kyllä osviittaa, että tasoero ei joukkueiden välillä ole välttämättä kovinkaan suuri. Kun tuo Kamerunin kerroin on kohtalaisen kokoinen, niin kyllähän tähän uskaltaa vedon sijoittaa. Isolla kun ei tarvitse tuota 3,50 kerrointa takoa, pysyvät mahdolliset tappiot kurissa.

Kamerun oli avausottelussa Australiaa vastaan todella heikko, mutta laitetaan osa jännityksen piikkiin. Todennäköisesti nyt parannetaan. Ei Venezuelakaan tosin mitenkään häikäissyt kohdatessaan avauksessaan Argentiinan. Molemmat ottivat takkiin puhtaasti 0-3.

Avausottelussa Argentiina oli Venezuelaa vastaan bookkerien toimesta lähes 90 prosenttinen suosikki. Nyt Venezuela on Kamerunia vastaan päälle 70 prosenttinen suosikki. Herää ihmetys, että paljonko on tällä logiikalla sitten bookkerien mielestä todennäköisyydet otteluun Argentiina – Kamerun – Argentiina 110 prosenttia? Noh, tämä pikkuisen kärjistäen, mutta ei bookkerien kerroinasettelu kumminkaan aivan linjassa tähän illan otteluun ole. Eli niin kuin alussa totesin: ei tämä ole helppo matsi bookkereillekaan. Kokeillaan Kamerunia!
 
Tiistai 2.9.2014 - PITKÄVEDOT

Tupla-1: 456: X, 465: 2; Kerroin 8,92; Panos 5€
 
Tupla-2: 457: 1, 465: 2; Kerroin 7,17; Panos 5€
 
Single-1: 456: X; Kerroin 2,55; Panos 20€
 
Single-2: 457: 1; Kerroin 2,05; Panos 20€


 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti