Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Ligue 1 & Serie A

VEDONLYÖNTI
 
Eilinen tilastovoittojen haku jalkapallosta päättyi katastrofiin, ja suurpanostus meni harakoille. Onneksi pelikassa kestää isommatkin mahalaskut! Tänään kokeilen ensimmäisessä aallossa Italian ja Ranskan pääsarjojen jalkapalloa.
 
Pelikohteet ja merkit:

317: 2 Bordeaux – Rennes 5,30
Ligue 1

Bordeaux keikkuu yhä tiukasti sarjan kärkipaikoilla, vaikka sen peliesitykset ovat olleet viime aikoina todella keskinkertaisia. Viimeksi torstaina joukkue oli vieraissa täysin St-Etiennen jaloissa, mutta selvisi pelistä 1–1-tasapelillä. 

Rennesillä on alla kaksi peräkkäistä 0–3-tappiota, mutta kummassakaan ottelussa se ei ollut niin huono kuin tulos väittää. Tappiot Marseillen vieraana ja viimeksi Toulousen isäntänä olivat silti ansaittuja, sillä joukkue ei yltänyt omalle huipputasolleen.

Bordeaux on joukkueista hieman vahvempi, mutta tasoero ei ole missään nimessä niin suuri kuin sarjataulukko väittää. Rennes pääsee haastamaan suosikkeina peliin lähtevät isännät liki parhaalla kokoonpanollaan, kun taas Bordeaux’lta puuttunevat avainpelaajat Gregory Sertic ja Lamine Sane. Sen sijaan torstain St-Etienne-ottelussa penkillä istunut ykköskärki Cheick Diabate palannee avaukseen.

Rennes osaa yllätellä ja kyllä tuo tarjolla oleva päälle viiden voittokerroin kattaa pelaamisen riskin.

352: 2 ChievoVerona – Empoli 3,30
Serie A
Chievo pelasi heikon ottelun Sampdorian vieraana, vaikka isännillä eivät kaikki haulit olleet piipussa tuossa ottelussa. Kyseessä oli nyt toinen heikko peli veronalaisille putkeen, mutta yritetään olla liikaa reagoimatta tähän asiaan. Tässä huipputärkeässä alakastilaisten keskinäisessä pelissä ei ainakaan tunnelatausta tule isänniltäkään puuttumaan. Chievon vahvuudet ovat vieraidensa tavoin alakerrassa, mutta eiköhän veronalaisjoukkue kotonaan pyri myös hallitsemaan peliä. Mariano Izcon puuttuminen keskikentältä on miinus isännille.

Empoli pääsi Milania vastaan jo kahden maalin johtoon tiistaina, mutta ei onnistunut lopulta voittamaan alussa löysäillyttä suurseuraa. Paikkoja Empolilla oli kyllä kolmanteenkin maaliin, joka olisi niitannut ottelun. Peruspuolustaminen Empolilla on alkukauden lukemia parempaa ja joukkue on ihan päättäväinen. Empolia kuormittaa kapteeni Mirko Valdifiorin Milania vastaan nappaama punakortti. Hänen poissaolonsa syö keskikentän tasoa ja ehkä myös koko joukkueen yhteispelin tasoa.

Ottelu on varsin pienimarginaalinen, mutta Chievo on kyllä kotonaan suosikin asemassa. Maalimäärällisesti under on enemmän kuin lähellä toteutumista. Vedoissa under maistuu, kuten myös vierasmenestys. 
 
********************

Näistä kahdesta kohteesta tein tuplan ja singlen. Panosta laitoin yhteensä 20 euroa.
 
Sunnuntai 28.9.2014 - PITKÄVEDOT
 
Tupla
 
Single
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti