Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

lauantai 6. syyskuuta 2014

Jalkapallon Kakkonen

VEDONLYÖNTI
 
Eilinen myöhäisillan täsmäveto pysäytti tappiokierteen. Voitollinen päivä ei kuitenkaan nostanut vielä alkukuukautta netolliseksi.
Kokeilen pientä nousua yhdellä jalkapalloilun Kakkosen kohteella. Ottelun alkuperäinen kerroin putosi selvästi alkuperäisestä, ja joudun hakemaan nyt "Matti Myöhäsenä" voittoa huonommilla ehdoilla. Matkaan lähtenyt single sai 20 euron panoksen.
 
Pitkävetokohde:
 
141: 2 Lahti Akatemia – FC Futura 3,30
Kakkonen, Itä
Panosta ottelussa riittää. Molemmat ovat putoamisuhan alla. Lahtelaisia ovat voitot viime peleissä kiertäneet. Peliesitykset ovat olleet kohdallaan, mutta johtoasemat ovat sulaneet käsiin. Paineita?

Futura puolestaan on esittänyt nousukuntoa. Vahvistunut puolustus on pitänyt ja elintärkeitä voittoja on tullut. Tosin viime pelissä tuli takkiin Atlantikselta, mutta Atlantis nyt onkin lohkon suvereeni ykkösjengi. Ei Futura aivan kädetön ollut tuossakaan pelissä.

Lahti ottaa varmasti pallonhallinnan ja Futura tulee keskittymään puolustamaan sekä vastaiskuihin. Lahti on laadukkaampi kokonaisuus, mutta ei tasoero nyt mikään älytön ole. Iso panos vielä tuo lisämausteensa. Lahtelaisten kantti saisi ainakin vielä tämän kerran pettää, koska kerroinasettelussa ovat isännät arvioitu pikkuisen liian suureen suosikkiasemaan.
 
Lauantai 6.9.2014 - PITKÄVETO
 
Single
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti