Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 10. syyskuuta 2014

SM-liiga

 
VEDONLYÖNTI
 
Eilinen jalkapallon EM-karsintahaku meni jälleen plörinäksi. Tänään kokeillaan hallitsevan jääkiekon Suomen mestarin konttaamista. SM-liiga alkaa tänään ottelulla Kärpät-Tappara. Tämän viime kauden finaaliparin lisäksi laitan lapuille huomiselta ottelun HIFK-Blues.

Olin Urheilusanomien kanssa lähes samoilla linjoilla, joten kommentit "rosvosin" suoraan heidän nettisivultaan.
 
Näistä jääkiekkokauden ensimmäisistä otteluista teen tuplan ja kaksi singleä. Panosta laitan vielä ainakin tämän kerran suhteellisen rohkealla mielellä 35 euroa.
 
Pelikohteet:
 
838: X Kärpät – Tappara 4,10
838: 2 Kärpät – Tappara 3,50
SM-liiga

Kiekkokauden avaa viime kevään finaalin uusinta. Tappara hakee siis vahvasti revanssia. Annetaan tästä Tapparalle pientä hyvää.

Suurempia muutoksia ei joukkueiden pelaajistoissa ole käynyt. Kärppien kultasankari Juhamatti Aaltonen nyt on siirtynyt Jokereihin, mutta laatumiestä on tullut tilalle. Tapparan suurin muutos on tapahtunut valmennuksessa: Jukka Rautakorpi on väistynyt ja vetovastuu on tulokasluotsi Jussi Tapolalla. Mitään suuria pelillisiä muutoksia tuskin Tapparan osalta nähdään.

Kärpät on tälläkin kaudella ykkössuosikki mestariksi ja Tappara on väkevimpiä haastajia. Arvioin, kauden avausotteluiden normaalia suuremmasta yllätysmomentista sekä Tapparan revanssista johtuen, Kärpät karvan alle 50 pinnan suosikkiasemaan. Tapparan 3,50 voittokerroin riittää pikkupanoksen kaudenavausvedoksi. Lisäksi ihan omana ideana lisään mukaan ristin.

Torstai

852: 2 HIFK – Blues (+1) 2,08
SM-liiga
HIFK:n viime kausi oli pannukakku: runkosarjassa oltiin yhdeksänsiä ja kesäloma alkoi heti säälipleijareissa. Uutta nousua haetaan muutosten kautta. Päävalmentajaksi on nimitetty Antti Törmänen ja pelaajistossakin on ollut liikehdintää. Tähtiniminä loistavat Tomas Zaborsky ja Juuso Puustinen. Muuten pakka vaikuttaa aika keskinkertaiselta

Uusi valmentaja tuo uudet kujeet ja HIFK:sta ollaan rakentamassa maltillisesti tulevaisuuden mahtiseuraa. Hyvin todennäköisesti kaikki palikat eivät vielä näin alkukaudesta ole täysin kuosissa ja punakone voi yskähdellä. Kaikkiaan odotan HIFK:n olevan tasaisen keskikastin kokonaisuuksia.

HIFK:n espoolainen naapuri Blues puolestaan on vuosia kestäneen katveen jäljiltä taas nostamassa päätään. Toissavuonna seurassa tapahtui isoja uudistuksia ja viime kausi oli pelillisesti ihan positiivinen: runkosarjassa oltiin kuudensia ja tie nousi pystyyn puolivälierissä Lukon toimesta. Blues ei tähtinimillä loista, mutta harmoninen kokonaisuus kilvoittelee todennäköisesti samoista sijoista kuin viime vuonna.

Mitään järkyttävää tasoeroa en siis kiistakumppaneiden välille saa. HIFK on hienoinen kysymysmerkki ja tässä tilanteessa ovat Bluesin menestysten kertoimet oikein nättejä vetokohteita. Blues (3,95), Blues +1 (2,08) ja Blues +2 (1,55) uppoavat kuin nappi nenään. Pelikohteeksi valitaan Blues maalin tasoituksella.

10.9.2014 KESKIVIIKKO - PITKÄVEDOT
 
Tupla: 838:X, 852:2; Kerroin 8,52; Panos 10€

Single-1: 838:X; Kerroin 4,10; Panos 15€

Single-2: 838:2; Kerroin 3,50; Panos 10€

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti