Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

torstai 11. syyskuuta 2014

SM-liiga

 
VEDONLYÖNTI 
 
SM-liigavedot alkoivat tappiolla. Tänään pyöristän pelikassaa, ja pelaan Helsingin otteluun vapaavalintaisen järjestelmän ja singlen. Panosta laitan 15 euroa.
 
Pelikohde: 
 
850: X HIFK – Blues 4,50
850: 2 HIFK – Blues 3,95
855: X HIFK (+1) – Blues 10,50
SM-liiga
HIFK:n viime kausi oli pannukakku: runkosarjassa oltiin yhdeksänsiä ja kesäloma alkoi heti säälipleijareissa. Uutta nousua haetaan muutosten kautta. Päävalmentajaksi on nimitetty Antti Törmänen ja pelaajistossakin on ollut liikehdintää. Tähtiniminä loistavat Tomas Zaborsky ja Juuso Puustinen. Muuten pakka vaikuttaa aika keskinkertaiselta

Uusi valmentaja tuo uudet kujeet ja HIFK:sta ollaan rakentamassa maltillisesti tulevaisuuden mahtiseuraa. Hyvin todennäköisesti kaikki palikat eivät vielä näin alkukaudesta ole täysin kuosissa ja punakone voi yskähdellä. Kaikkiaan odotan HIFK:n olevan tasaisen keskikastin kokonaisuuksia.

HIFK:n espoolainen naapuri Blues puolestaan on vuosia kestäneen katveen jäljiltä taas nostamassa päätään. Toissavuonna seurassa tapahtui isoja uudistuksia ja viime kausi oli pelillisesti ihan positiivinen: runkosarjassa oltiin kuudensia ja tie nousi pystyyn puolivälierissä Lukon toimesta. Blues ei tähtinimillä loista, mutta harmoninen kokonaisuus kilvoittelee todennäköisesti samoista sijoista kuin viime vuonna.
Mitään järkyttävää tasoeroa en siis kiistakumppaneiden välille saa. HIFK on hienoinen kysymysmerkki ja tässä tilanteessa ovat Bluesin menestysten kertoimet oikein nättejä vetokohteita.
 
11.9.2014 TORSTAI - PITKÄVEDOT
 
VapaavalintainenJ.(2)
 
Single 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti