Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

perjantai 11. heinäkuuta 2014

Superpesis - Ykkönen - FIFA WC 2014, Pronssiottelu

VEDONLYÖNTI 

743: 1 Kouvola – Hyvinkää 3,00
Superpesis
Tahko–KPL oli oikein tapahtumarikas ja tulinen ottelu tiistaina. Tuo matsi kääntyi Kouvolalle, joka oli joukkueista vähemmän sekaisin tuon matsin aikana. Kauden onnistujiin kuuluva Kopla näytti jälleen potentiaaliaan ja pudotuspeleihin pääseminen on täysin realistinen tavoite. Lukkari Joni Rytkönen on tehnyt ryminällä murtautumisen pesiseliittiin tällä kaudella.
Hyvinkäällä sisäpeli toimii mainiosti. Juha-kaksikko Puhtimäki-Korhonen on mailan varressa aivan pitelemätön ja taiturimainen Pasi Kokkonenkin on saatu mukaan kokoonpanoon. Räpyläosastolla on haparointia edelleen, mikä kuitenkin tuo huolta Tahkolle. Pudotuspelipaikka voi pahimmassa tapauksessa jopa lipsua käsistä loppukauden aikana.
Hyvinkäällä on revanssihenkeä, mutta lähtökohdat ovat Kouvolan kotiedun ansiosta varsin pienimarginaaliset. Juoksumäärällisesti potentiaalia overiin on kelin ja joukkueiden lyöntivireiden perusteella. Kouvolaa voi kokeilla ohuesti vetoihin.

587: X AC Oulu – JIPPO 3,60
587: 2 AC Oulu – JIPPO 4,20
Ykkönen
AC Oulu oli hieman epäonninen vieraillessaan KTP:n luona, sillä joukkue onnistui haastamaan ahtaajat varsin hyvin. Joukkue sai onnekkaan johtomaalin ensimmäisen jakson loppuun, mutta antautui toisella jaksolla kahdesti. Ottelun merkittävin hetki oli kuitenkin Titi Essomban toinen keltainen, mikä merkitsee, että joukkueen ehdottomasti tärkein hyökkäyspään pelaaja on tästä pelistä sivussa. Siinä meni luovuutta aimo siivu. ACO ei ole muutenkaan vakuuttanut hyökkäyssuuntaan, niin tämä poissaolo tuntuu luissa. ACO:n alakerta on sen sijaan parantanut otteitaan, mutta osaa myös ailahdella.

JIPPO hävisi kauden heikoimmalla pelillään Ilvekselle kotonaan 0-2, ja täysin ansaitusti. Poissaoloista johtuen repaleiseksi jäänyt alakerta ei tällä kertaa venynyt, ja esitys oli muutenkin kaikin puolin heikko, mikä oli käänne huonompaan varsin hyvän PK35-pelin jälkeen. JIPPO on ollut katastrofaalisen heikko vieraspeleissään ja on onnistunut maalinteossa reissussa tasan kerran. Siksi tuntuukin varmasti sulalta hulluudelta lähteä pelaamaan joensuulaisia vieraskentällä. Antti Åke on vielä puolustuslinjasta sivussa, mutta Rissanen ja Mononen palannevat takaisin pelivahvuuteen, mikä olisi merkittävä plussa.

Peruspsyykki tähän peliin on, että heikon esityksen jälkeen JIPPO nostaa tasoaan. Samaan aikaan Essomban poissaolo tekee isäntien tehtävästä astetta haastavamman. Toki Oulu on ottelussa selvähkö ennakkosuosikki, mutta kertoimissa liioitellaan JIPPOn kehnoa vierasvirettä sekä poissaoloja. Tällaisilla kertoimilla vieraita on vain pakko pelata – pitkässä juoksussa juuri nämä vedot ovat niitä voitollisia. Tasapeli ei olisi mikään varsinainen yllätys tässä kohtaa, jopa suoraa voittoa voi pienellä lähteä kokeilemaan.

Lauantai

875: 1 Brasilia - Hollanti  2,20
MM-kisat, pronssi
Brasilia koki elämänsä nöyryytyksen välierässä, kun Saksa murskasi kisaisännät peräti maalein 7–1. Tuosta tappiosta toipuminen kestää jalkapallohullussa maassa vuosikausia, mutta joukkue voisi tässä pelissä nyt tarjota pientä balsamia haavoille. Joukkue varmasti on huippumotivoitunut kirkastamaan kilpeään nöyryytyksen jälkeen eikä kotiyleisön edessä nöyristellä. Tähtihyökkääjä Neymar on loukkaantuneena, mutta Thiago Silva palaa kokoonpanoon.
Hollanti pelasi tasapäisen välierän Argentiinaa vastaan, mutta kaatui rangaistuspotkukilpailussa. Hollanti oli viime MM-kisoissa hopealla eikä nälkä välttämättä pronssia kohtaan ole niin suuri kuin Brasilialla. Ei näitä otteluita kuitenkaan täysin lepsusti oteta, mutta pienikin särö keskittymisessä voi merkitä isoa etua motivoituneemmalle joukkueelle. Hollanti saattaa hyvinkin hieman kierrättää kokoonpanoaan.
Brasilia on kotiedun, laatuedun ja mahdollisen motivaatioedunkin ansiosta ottelussa varsin kiistaton suosikki. Maalimäärällisesti pronssipeleissä on normaalia suurempi overin uhka kuin yleensä pudotuspeleissä saati finaaleissa.
Vetomielessä Brasilian menestykset ovat oikein maistuvia tapauksia. Otetaan isäntien suora voitto framille.

Perjantai 11.7.2014 - PITKÄVEDOT
 
VapaavalintainenJ.(2)-1
 
VapaavalintainenJ.(2)-2


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti