Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

lauantai 12. heinäkuuta 2014

FIFA WORLD CUP 2014 - Brazil

 VEDONLYÖNTI
 
Nyt vedetään sitten niitä viimeisiä MM-kisavetoja. Tänään laitan lapuille kummankin mitaliottelun. Pronssiottelu, Brasilia-Hollanti, pelataan tänään, ja finaali, Saksa-Argentiina, taistellaan huomenna.
 
Luotan brassien täydelliseen kurssimuutokseen pronssiottelussa ja finaalissa painotan Saksan voittoa.
Kohteiden kommentoinnissa olen jälleen luottanut Urheilusanomiin.

Jalkapallon MM-kisojen vetokohteet:

875: 1 Brasilia - Hollanti 2,20
MM-kisat, pronssi.
Brasilia koki elämänsä nöyryytyksen välierässä, kun Saksa murskasi kisaisännät peräti maalein 7–1. Tuosta tappiosta toipuminen kestää jalkapallohullussa maassa vuosikausia, mutta joukkue voisi tässä pelissä nyt tarjota pientä balsamia haavoille. Joukkue varmasti on huippumotivoitunut kirkastamaan kilpeään nöyryytyksen jälkeen eikä kotiyleisön edessä nöyristellä. Tähtihyökkääjä Neymar on loukkaantuneena, mutta Thiago Silva palaa kokoonpanoon.
Hollanti pelasi tasapäisen välierän Argentiinaa vastaan, mutta kaatui rangaistuspotkukilpailussa. Hollanti oli viime MM-kisoissa hopealla eikä nälkä välttämättä pronssia kohtaan ole niin suuri kuin Brasilialla. Ei näitä otteluita kuitenkaan täysin lepsusti oteta, mutta pienikin särö keskittymisessä voi merkitä isoa etua motivoituneemmalle joukkueelle. Hollanti saattaa hyvinkin hieman kierrättää kokoonpanoaan.
Brasilia on kotiedun, laatuedun ja mahdollisen motivaatioedunkin ansiosta ottelussa varsin kiistaton suosikki. Maalimäärällisesti pronssipeleissä on normaalia suurempi overin uhka kuin yleensä pudotuspeleissä saati finaaleissa.
Vetomielessä Brasilian menestykset ovat oikein maistuvia tapauksia. Otetaan isäntien suora voitto framille.

Sunnuntai

56: 1 Saksa – Argentiina 2,25
56: X Saksa – Argentiina 2,90
56: 2 Saksa – Argentiina 3,45
58: X Saksa – Argentiina (+1) 3,75
MM-kisat, finaali.
Saksa on ollut pitkin turnausta pääosin vakuuttava ja joukkue kiistatta ansaitsee finaalipaikkansa. Välierissä Saksan jalkoihin jäi Brasilia, joka mureni henkisesti todella rajusti jouduttuaan tappioasemaan. Saksan pelissä ei ole varsinaisia selkeitä heikkouksia, mutta muistetaan kuitenkin että pudotuspeleissä Saksa oli vaikeuksissa Algerian kanssa eikä Ranskaakaan vastaan esitetty maailmaa mullistavaa futista. Liian suurta painoarvoa ei välierän murskavoitolle voi antaa. Saksalla viimeisenä lukkona häärii loistoturnauksen maalilla tähän saakka pelannut Manuel Neuer, johon puolustus luottaa kuin vuoreen.
Argentiina on siitä erikoinen joukkue, ettei se ole käytännössä vakuuttanut missään vaiheessa suuresti, mutta silti joukkue löytyy loppuottelusta. Paikka finaaliin irtosi Hollantia vastaan rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Lionel Messillä ja kumppaneilla on varaa parantaa hyökkäyspään pelinsä tasoa, mutta toisaalta Argentiina on puolustussuuntaan ollut jopa yllättävänkin vakaa. Tärkeää hyökkäyspään pelimiestä Angel Di Mariaa koitetaan parsia kasaan, mutta miehen pelaaminen on epävarmaa.
MM-finaalista suurempaa ottelua ei ole, joten panokset ovat huipussaan ja sitä kautta myös paineet. Marginaalit säilyvät todennäköisesti väkisinkin pieninä, sillä turhia riskejä vältetään hinnalla millä hyvänsä. Saksalle suodaan niukan suosikin asema parempien peliesitystensä perusteella, mutta vedoissa maistuu myös Argentiina sekä lisäaika eli tasapeli. Myös tasoitusveto on kuvioissa mukana.
************************************

Matkaan lähtee näissä omakohtaisesti toiseksi viimeisissä MM-vedoissa neljä tuplaa. Näille heitän panosta 50 euroa.


Lauantai 12.7.2014 - PITKÄVEDOT
 
Tupla-1
 
Tupla-2
 
Tupla-3
 
Tupla-4
 
  
 

2 kommenttia:

  1. Argentiina ottaa mestaruuden! Messi ratkaisee!

    VastaaPoista
  2. Itsekin taidan kertoimen takia siirtyä Argentiinan kannalle. Brasilia oli taas syvältä...olisi pitänyt usko mitä itse on nähnyt! Hollanti olisi voinut taistella maailmanmestaruudesta...oli niin hyvä porukka tällä kertaa!

    VastaaPoista