Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

tiistai 8. heinäkuuta 2014

FIFA WORLD CUP 2014 - Brazil

 
 VEDONLYÖNTI
 
Tänään lähtee jännitettäväksi kumpikin MM-kisojen välierä. Tämän iltaisessa koitoksessa kohtaavat isäntämaa Brasilia ja Saksa. Vaikka olenkin ollut brassi-fani jo kymmeniä vuosia, joudun nyt laittamaan vedolliset menestystoiveet enemmän Saksan suuntaan sekä tasapeliin. Taktiikkahan on varsin hieno - jos Brasilia voittaa varsinaisella peliajalle ei keljuta niin paljon vaikka panokset menevätkin (heh..heh?). Toinen välierä, Hollanti-Argentiina, pelataan huomenna. Tähän otteluun heitän näihin ensimmäisiin vetoihin ristin tasapelin merkiksi. Huomenna pelaan otteluun mahdolliset lisäpanokset kun tiedossa on tämän päivän välierän lopullinen tulos.
 
Kommentoinnit välieriin olen jälleen kerran lainannut mainioilta Urheilusanomien sivuilta.
 
Jalkapallon MM-kisojen välierät: 

471: X Brasilia – Saksa 3,00
471: 2 Brasilia – Saksa 2,65
 Brasilia ei ole vakuuttanut vieläkään täydellisesti, mutta joukkue on vahvan perustaitonsa myötä marssinut välieriin. Lähtökohdat eivät tällä kertaa kisaisäntien kannalta ole lainkaan ideaalit, sillä tähtihyökkääjä Neymar loukkasi viime pelissä itsensä ja kapteeni Thiago Silva on sivussa alakerrasta. Kumpikin poissaolo on äärimmäisen paha menetys keltaisille. Brasilialle kotietu on voimavara, mutta kuten Kolumbia-pelissä nähtiin, voivat kovat odotukset tuottaa myös paineita pelaajille, eivätkä kaikki ratkaisut viheriöllä ole aina sieltä fiksuimmasta päästä.
Saksa pelasi vakuuttavaa tiivistä futista Ranskaa vastaan ja eteni täysin ansaitusti välieriin. Saksaa ei häirinnyt edes joukkueessa riehunut flunssa-aalto, vaan esitys kentällä oli tasapainoinen ja älykäs. Saksan etuna on se, että germaanit ovat jo turnauksessa kohdanneet vahvan Ranskan ja näyttäneet taitotasonsa. Kokoonpanotilanne Saksalla on hyvä.
Arvostan Saksan joukkueista paremmaksi ja etenkin nyt etu on selvästi vierailla, kun Neymar ja Thiago Silva ovat sivussa. Brasilia toki on valittanut Thiago Silvan pelikiellosta, mutta tätä tuomiota tuskin kumotaan. Tuomarivalinta sen sijaan puhuu hieman Brasilian puolesta. Saksan menestys riittää vetoihin.

543: X Hollanti – Argentiina 3,00
Hollanti joutui Costa Rican kanssa puolivälierissä yllättävänkin koville ja välieräpaikka varmistui vasta rangaistuspotkukilpailun kautta. Tuosta ottelusta ei kuitenkaan kannata sen suuremmin peilata mitään tätä ottelua varten, sillä nyt kyseessä on profiililtaan aivan erilainen ottelu, kun vastustajan pelitaktiikka ei perustu passailuun. Hollannilta lasaretissa ovat Flaar, De Jong ja Fer, mutta näihin poissaoloihin ei Hollanti varmastikaan kaadu, sillä avainmiehiin nämä herrat eivät lukeudu. Hollanti on pelannut paikoin oikeinkin vakuuttavaa peliä tässä turnauksessa, mistä parhaana esimerkkinä toimii murskavoitto Espanjasta.
Argentiina on päässyt välierävaiheeseen asti ilman, että joukkue olisi juurikaan vakuuttanut. Yksilöjen perusosaaminen on kuitenkin ollut sen verran vahvaa, että menestystä on tullut. Lionel Messi on hyökkäyspelaamisen kannalta avainasemassa. Positiivinen uutinen Argentiinalle on se, että Sergio Aguero on pystynyt jo palaamaan harjoituksiin loukkaantumisensa jälkeen ja saattaa pystyä pelaamaan ainakin osan pelistä. Sen sijaan taitavan Angel Di Marian poissaolo on selvä menetys.
Ottelusta voidaan povata hyvin pienimarginaalista, sillä joukkueet ovat lähes tasaväkiset ja paineet ovat valtavat. Tuo paineaspekti on suurempi Argentiinalla, jolta on odotettu menestystä ja laadukasta peliä kisojen alusta saakka. Hollannille henkinen asetelma on selvästi mukavampi ja ottelu onkin lähtökohdiltaan monellakin tapaa mielenkiintoinen ja kiharainen. Maalimäärällisesti pienimaalisuus on painepelissä selkeä lähtökohta.

******************************
Näihin kahteen huikeaan trilleriin laitan pitkävetoon kaksi tuplaa ja singlen. Panosta näihin menee yhteensä 60 euroa.

Tiistai 8.7.2014 - PITKÄVEDOT
 
 
Tupla-1
471: X, 543: X; Kerroin 9,00 ; Panos 10€
 
Tupla-2
471: 2, 543: X; Kerroin 7,95 ; Panos 30€
  
Single
471: X ; Kerroin 3,00 ; Panos 20€
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti