Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

FIFA WORLD CUP 2014 - Brazil

  
 VEDONLYÖNTI
 
Eilinen historiallinen teurastus jätti päävetoni eloon tälle päivälle. Tuo eilinen Brasilian 1-7 tappio Saksalle oli todella historiallinen ja ainakin suurimpia yllätyksiä mitä minä olen jalkapallossa nähnyt. Siis Saksan voitto ei ollut yllätys - pelasinhan itsekin sitä - vaan se miten se tuli.
 
Laitan nyt vielä muutaman lisävedon tämän illan MM-välierään Hollanti-Argentiina. Tarkoituksena on hakea pientä nousua yhdellä rivillä tulosvetoa Argentiinan voitolle. Riskiä tasaan kuitenkin Hollannin voitolla pitkävedossa sekä lisäriveillä tulosvetoon Argentiinan voitoille.
 
Jalkapallon MM-kisojen välierä: 

543: 1 Hollanti – Argentiina 3,15
Tulosveto 5: Hollanti – Argentiina 0-1, 1-2, 0-2, 1-3
 Hollanti joutui Costa Rican kanssa puolivälierissä yllättävänkin koville ja välieräpaikka varmistui vasta rangaistuspotkukilpailun kautta. Tuosta ottelusta ei kuitenkaan kannata sen suuremmin peilata mitään tätä ottelua varten, sillä nyt kyseessä on profiililtaan aivan erilainen ottelu, kun vastustajan pelitaktiikka ei perustu passailuun. Hollannilta lasaretissa ovat Flaar, De Jong ja Fer, mutta näihin poissaoloihin ei Hollanti varmastikaan kaadu, sillä avainmiehiin nämä herrat eivät lukeudu. Hollanti on pelannut paikoin oikeinkin vakuuttavaa peliä tässä turnauksessa, mistä parhaana esimerkkinä toimii murskavoitto Espanjasta.
Argentiina on päässyt välierävaiheeseen asti ilman, että joukkue olisi juurikaan vakuuttanut. Yksilöjen perusosaaminen on kuitenkin ollut sen verran vahvaa, että menestystä on tullut. Lionel Messi on hyökkäyspelaamisen kannalta avainasemassa. Positiivinen uutinen Argentiinalle on se, että Sergio Aguero on pystynyt jo palaamaan harjoituksiin loukkaantumisensa jälkeen ja saattaa pystyä pelaamaan ainakin osan pelistä. Sen sijaan taitavan Angel Di Marian poissaolo on selvä menetys.
Ottelusta voidaan povata hyvin pienimarginaalista, sillä joukkueet ovat lähes tasaväkiset ja paineet ovat valtavat. Tuo paineaspekti on suurempi Argentiinalla, jolta on odotettu menestystä ja laadukasta peliä kisojen alusta saakka. Hollannille henkinen asetelma on selvästi mukavampi ja ottelu onkin lähtökohdiltaan monellakin tapaa mielenkiintoinen ja kiharainen. Maalimäärällisesti pienimaalisuus on painepelissä selkeä lähtökohta.

**************************************************
Illan taistoon laitoin pitkävetoon singlen sekä tulosvetoon neljä riviä. Panosta näihin laitoin yhteensä 40 euroa.
 
Keskiviikko 9.7.2014 - PITKÄVETO ja TULOSVEDOT
 
Single
543: 1 Hollanti – Argentiina <3,15> ; Panos 15€
 
Tulosveto 5: Hollanti – Argentiina
Rivi-1: 0-1 ; Panos 5€
Rivi-2: 0-2 ; Panos 3€
  Rivi-3: 1-2 ; Panos 12€
Rivi-4: 1-3 ; Panos 5€
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti