Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 6. lokakuuta 2013

6.10.2013 Sunnuntai - Veikkausliiga ja Valioliiga

VEDONLYÖNTI
 
Eilinen ei sitten lopulta päättynyt katastrofiin, vaikka välillä näytti pahalta. "Futis-Ilveksen" pettäminen toki luhisti lunastusodotukset. Pelikassaan virtasi kuitenkin kahden singlen kautta 93 euroa (-7€).
 
La 5.10.2013 Vetokohteet:

TPS-Ilves 5-4, Kalpa-Kärpät 0-4Ilves-KooTeePee 2-2, Hull-Aston Villa 0-0
 
Tänään pudotellaan rivipanoksia ja siirrytään jalkapallon pariin. Mukana on kaksi kohdetta Englannin valioliigasta ja yksi kotimaisesta Veikkausliigasta.
 
Päivän kohteet ja lyhyet kommentit:
 


Kommentit:

Valioliiga:
Southampton on pelannut hienon alkukauden. Swansea on menestynyt Eurooppa liigassa ja suoritukset omassa kotisarjassa on jäänyt heikommiksi. Kotijoukkue on rankattu liian suureksi suosikiksi. Vieraskerroin riittää minulle kokeilemaan walesilaisten voittoa.
WBA teki viime viikolla shokkiyllätyksen voittamalla ManU:n vieraskentällä. Arsenal on alun toheloinnin jälkeen pelannut paremmin kuin moneen vuoteen. Arsenal on selvä suosikki myös vieraskentällä. Tasapeli on tässä tilastollisesti ja prosentuaalisesti kokeiltava valinta - eli lapuille yllätysristi!
 
Veikkausliiga: 
*huom! - vihje: Edi Pejcic & Olli Koski/Urheilusanomat
Ottelussa on kivasti panosta. VPS on tiukasti kiinni liigan kolmannessa sijassa ja paikassa ensi kauden eurokentille. MYPA:lla on vielä teoreettinen mahdollisuus nousta tuolle tärkeälle kolmannelle sijalle. Tuota tavoitetta ajatellen olisi MYPA:n pakko voittaa VPS. Vaikka Myllykoskella ei enää realistisesti kolmospaikkaan uskottaisikaan, niin varmasti kotimatsiin tullaan panostamaan. Jos taas uskotaan, niin MYPA tulee riskin kautta hakemaan täyttä pistepottia: tämä avaisi VPS:lle makoisia vastaiskupaikkoja.
Sinänsä suurta perustallista tasoeroa ei joukkueiden välillä ole. MYPA on ollut pitkin kautta ailahtelevampi: ajoittain peliesitykset ovat olleet aika lähelle ala-arvoisia. Ala-arvoisuuden riski on edelleen MYPA:n yllä.
 Vepsu kun on takuulla superlatautunut, niin kovinkaan suureen suosikkiasemaan en uskalla isäntiä arvioida. Vaasalaisten voittokerroin 3,20 ansaitsee minipanoksen vedon.

Näistä kahdesta omasta ja yhdestä lainatusta ideasta teen tuplajärjestelmän, trion ja kaksi singleä. Riveihin hupenee säälilliset 25 euroa.
 
Sunnuntai 6.10.2013 - PITKÄVEDOT
 
Tuplajärjestelmä
 
Trio
 
Single1
 
Single2


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti