Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

torstai 31. lokakuuta 2013

31.10.2013 Torstai - SM-liiga, La Liga ja Serie A

VEDONLYÖNTI
 
Päätän vedonlyönnillisesti tuskaisen lokakuun enemmän tai vähemmän kaukaa haettuihin kohteisiin. Kohteina ovat päivän ainut SM-liigan kohde sekä La Ligasta kaksi ja Serie A:sta yksi ottelu.

Espanjan jalkapallossa olen käyttänyt jälleen Urheilusanomien vinkkejä. *

Päivän kohteet ja merkit:
 
 
SM-Liiga
Jumbo TPS kohtaa kotonaan toiseksi viimeisenä olevan KalPan. Kummallakaan ei ole mennyt hyvin. Turkulaisten puolustus vuotaa ja kuopiolaiset eivät saa kiekkoa maaliin millään ilveellä tarpeeksi usein. Tällaisten "toheloitten" peli voi päättyä vain yhdellä tavalla varsinaisella peliajalla - eli tasan!
 
La Liga
* Granada pelasi stabiilia futista lauantaina Elchessä ja pystyi pitämään isännät poissa maalipaikoilta. Granadakaan ei paikoilla juhlinut, mutta Elchen maalivahti Manu Herrera lahjoitti vieraille voiton henkilökohtaisella virheellään. Granada on yhä tutusti heikosti hyökkäävä, mutta tiiviisti puolustava joukkue. Granadalla poissaolohuolia on alustavasti Pitin, Yebdan, Camposin ja Dani Benitezin kohdalla.
Atletico on myöskin joukkueena pääosin perusvarma pelillisesti. Ticon pelaaminen on yhtenäisyyden osalta hurmannut ja yksilötaitokin on hurjaa Diego Costan johdolla. Pikkukolhuja ja rotaatiopaineita on muutaman pelaajan osalta. Kummoisia loukkaantumishuolia ei kuitenkaan ole. Viime kierroksella Atletico otti helpon murskavoiton valmiiksi alistuneesta Betisistä, mikä voi luoda hyvänolontunnetta.
Atletico on kiistatta selvä suosikki Los Carmenesillakin perustaitoetunsa ansiosta. Maalimäärällisesti peli ei välttämättä muodostu runsasmaaliseksi.
Granada on kerroinasettelussa hieman aliarvioitu. Ihan hyvä pelikohde on Granada +1:n 2,75 kerroin.

Lisäksi laitan kertoimen nostamiseksi tiettyihin riveihin kotijoukkueen suoran voiton ja tasapelin.

Villarrealilla on alla upea derbyvoitto Valenciasta. Keltaisen sukellusveneen esitys tuossa pelissä oli aivan loistava, mikä ei sinänsä yllätyksenä tullut vahvavireiseltä joukkueelta. Villarrealin yhtenäisyys takaa sen, että perustaso ei hirmuisesti putoile. Kokoonpanohuolia ei Villarrealilla edelleenkään ole.
Getafe on kokonaiskuvallisesti hyvässä iskussa myöskin, mutta mitään niin hohtavaa tekemistä ei ole nähty kuin Villarrealilta. Mikäli Getafe pelaa keskiarvoa paremman vieraspelin, ei venyminen vieraspisteille olisi mikään megayllätys. Kokoonpanotilanne on madridilaisilla alustavasti oikein hyvä.
illarreal on perustasoltaan kohtalaisen tasaisista joukkueista paria astetta maagisemmassa vireessä, joten se on selvä kotisuosikki El Madrigalilla. Maaleja saatetaan nähdä useampiakin, ellei Getafe keskity pelin hyydyttämiseen.
 Getafe tasoituksella (2,45) kelpaa oikein hyvin vetokohteeksi
 
Serie A
Roma jatkaa sarjan kärjessä ilman pistemenetyksiä. ChievoVerona sen sijaan on sarjajumbona. Nyt haen veronalaisten torjuntataistelun onnistumista. Pelaan vierailijaa +2 tasoituksella. Osumaan riittää siis vielä kotijoukkueen voitto tasan yhdellä maalilla.

Tämä lokakuun joutsenlaulu sisältää kolme vapaavalintaista järjestelmää, tuplajärjestelmän ja singlen. Panosta laitetaan konkurssin keskeltä haalittu huntti eli tasan 100 euroa.

Torstai 31.10.2013 - PITKÄVEDOT
 
VapaavalintainenJär.(2)_1: 13:X, 41:1X, 44:2, 52:2; Kertoimet 76,39-137,87; Panos 5€/rivi=10€
 
VapaavalintainenJär.(2)_2: 41:1X, 44:2, 52:2; Kertoimet 19,58-35,35; Panos 5€/rivi=10€
 
VapaavalintainenJär.(2)_3: 41:1X, 44:2; Kertoimet 10,24-18,13; Panos 10€/rivi=20€
 
TuplaJär.(3): 42:1, 44:2, 52:2; Kertoimet 4,77-6,73; Panos 10€/rivi=30€
 
Single: 13:X; Kerroin 3,90; Panos 30€


 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti