Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

lauantai 12. lokakuuta 2013

12.10.2013 Lauantai - Jääkiekon SM-liiga

VEDONLYÖNTI
 
Eilinen osoitti jälleen miten valmentajakriisissä oleva joukkue ei pysty menestymään yrittämisestä huolimatta. Vetojeni yksi peruspilari, HPK, otti surkeasti turpaan Ilvekseltä kotonaan. Lisäksi pallo ei jälleen pomppinut Pandalaaksoon. Viime hetkellä tuleet maalit sulkivat tieni lunastuspäivästä nauttimiselle. Saksa teki viime minuutilla yhden maalin liikaa ja Espanja sen sijaan laski ylimääräisen osuman viime hetkillä. Suurta tappiota ei eilinen runsas panoksinen ja rivinen sekä kahdessa aallossa pelaamani päivä kuitenkaan tuottanut. Tupla ja yksi tulosvetorivi osuivat ja pelikassaan virtasi 97,10 euroa (-26,90€).


Perjantai 11.10.2013 - vetokohteet:
Pelicans-Ässät 2-3, HPK-Ilves 1-5, JYP-KalPa 1-0, Moldova-San Marino 3-0, Wales-Makedonia 1-0, Saksa-Irlanti 3-0, Ruotsi-Itävalta 2-1, Englanti-Montenegro 4-1, Espanja-Valko-Venäjä 2-1
 
Tänään haen menestystä kahden alavireisesti pelanneen joukkueen mahdollisen piristymisen kantamana. Kumpikin kohde on  jääkiekon SM-liigaa.
 
Päivän kohteet ja kommentit:
 
SM-LIIGA
HIFK:n pelaaminen on ollut viime aikoina uomissaan ja suunta parempaan on löytynyt. Lukko pelaa todella vaikeasti ennustettavaa peliä. Parhaana päivänä kotijoukkue voi voittaa kenet tahansa. Puolustuspelin on kuitenkin onnistuttava. Luotan näin lauantain kunniaksi raumalaisiin - ykkönen.
 
Kärpät on alkanut ennakkosuosikin maineen mukaisesti. Peli kulkee kivasti ja maaleja tulee. Jokereiden pitäisi ensi kaudella suunnata KHL:ään. Ikävää on se,  ettei tuolla pelillä taida pärjätä kuin "Islannin liigassa". Kärpät on kotonaan tällä kertaa selvä ennakkosuosikki. Tämä saattaa kuitenkin olla hyvä herättäjä narrilaumalle. Vierasjoukkue pystyy kyllä laittamaan vastaan oululaisille, sikäli mikäli palaset loksahtaa kohdalleen - risti ja kakkonen. Painotan tässä tilastollista tasapeliä!
 
Teen näistä ideakohteista kaksi tuplaa. Panosta rivit ottavat 60 euron edestä.
 
Lauantai 12.10.2013 - PITKÄVEDOT
 
Tupla1: 21:1 , 44:X ; Kerroin 8,38 ; Panos 50€
 
Tupla2: 21:1 , 44:2 ; Kerroin 6,55 ; Panos 10€
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti