Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

maanantai 21. lokakuuta 2013

21.10.2013 Maanantai - La Liga ja SM-liiga

VEDONLYÖNTI
 
Eilinen vedonlyöntimenestys jatkoi lauantain niukkaa linjaa. Kahden kohteen osuminen toi vain todella minimaalisen lunastuksen. Osunut tupla toi pelikassaan 157,50 euroa ( +7,50€).
 
Sunnuntai 20.10. - Vetokohteet:
JJK-HJK 0-5, FC Honka-FC Lahti 4-2, TPS-IFK Marienhamn  3-3, VPS-FF Jaro 3-0, Genoa-ChievoVerona 2-1
 
Kahden päivän niukat nettovoitot antavat uskoa paremmasta. Täten isken tänään sisään vaikeahkon, mutta ei ollenkaan mahdottoman tuplaparin. Teen vapaavalintaisen järjestelmän yhdestä Espanjan pääsarjan futispelistä ja huomisesta jääkiekon SM-liigan ottelusta. Riskiä vedossa on kylliksi. Panosta lähtee nimittäin matkaan tasan huntti eli 100 euroa.
 
Päivän vetokohteet ja kommentit:
 (vihjeet: Urheilusanomat/Edi Pejcic & Olli Koski)
 
34: 1 Celta – Levante (+1) <3,95>
34: X Celta – Levante (+1) <3,35>
La Liga
Celtan kannalta pelipaussi tuli oikein hyvään aikaan, sillä galicialaisjoukkueen pelaaminen oli kuralla. Pelillisesti uudistunut Celta väläytteli alkukaudella paikoin, mutta välillä joukkue ei selvästikään tiennyt, mitä pallolla kuuluisi tehdä.
Levante on alkukaudella ollut varsin hyväonninen, sillä joukkueen molemmat voitot ovat tulleet vastoin pelitapahtumia. Toisaalta taas Levante lähti tauolle mainion peliesityksen jälkeen, vaikka valencialaiset hävisivät epäonnisesti Real Madridille kotonaan.
 Kummallakaan joukkueella ei ole perustasoon käytännössä vaikuttavia poissaoloja, joten Celtan suosikin asema määräytyy kotiedun ja hienoisen paremmuuden perusteella. Levanten vierassaldo on parempi, mitä sen kuuluisi olla ja tämä on osaltaan saattanut vaikuttaa yleiseen mielipiteeseen. Celtan menestykset ovat mielekkäitä vetokohteita. Maalimäärällisesti puhutaan ennakoidusti underpelistä.
 Celtan suorasta voitosta tarjottu 1,90 riittää minipanoksen vetokohteeksi. Hieman reilumman edun tarjoaa Celtan vähintään kahden maalin voitosta tarjottu 3,95. Lisäksi laitan lapulle kotijoukkueen voiton tasan yhden maalin erolla.

61: 2 JYP – Tappara <3,10>
SM-liiga (tiistai)
Molempien peliesitykset ovat olleet viime viikkoina positiivisia. Tapparakin on saanut alun hapuilun jäljiltä peliään kuntoon ja seilaa tällä hetkellä kuuden ottelun voittoputkessa. Syyskauden superyllättäjien Ilveksen, SaiPan ja Pelicansin menestyksistä huolimatta arvostan JYP:n ja Tapparan Kärppien jälkeen liigan parhaimmiksi kokonaisuuksiksi.
 JYP:n ja Tapparan keskinäisissä kohtaamisissa on aina oma erikoislatauksensa. Tasoero joukkueiden välillä on marginaalinen. JYP ansaitsee kotietunsa turvin ainoastaan lievän suosikkiaseman. Tapparan voittokerroin 3,10 kelpaa pikkupanoksen peleihin.

Maanantai 21.10.2012 - PITKÄVEDOT
 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti