Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 20. lokakuuta 2013

20.10.2013 Sunnuntai - Veikkausliiga ja Serie A

VEDONLYÖNTI
 
Eilen ei vieläkään juhlat alkaneet Pandalaaksossa. Voitoille toki jäin - peräti kybän. Runsaasta rivimäärästä lopulta osui vain yksi, joka toi pelikassaa 122,60 euroa (+10,60€).
 
Lauantai 19.10.  - Vetokohteet: 
Lukko-Ilvest 1-0, TPS-HPK 0-3, Kärpät-JYP 3-3 vl.4-3, Swansea-Sunderland 4-0, Stoke-WBA 0-0, Millwall-QPR 2-2
 
Tänään haetaan piristystä sunnuntaihin kotimaisesta ja italialaisesta jalkapallosta. Lapuille lähtee neljä kohdetta Veikkausliigasta ja yksi Italin Serie A:sta. Mukana on taas pari kommenttia Urheilusanomista*.


Päivän kohteet ja kommentit:
 
Veikkausliiga
TPS on parantanut peliään hiukan liian myöhään. Marienhamn IFK:lla on vielä teoreettiset mahdolliset pronssimitaliin. TPS on ennakkosuosikki, mutta IFK:n motivaation takia kokeilen sitä maltillisesti.
 
*JJK pelaa Harjulla, ainakin vähään aikaan, viimeisen Veikkausliigan kotiottelunsa. Ensi kaudella Jyväskylässä kun pelataan Ykköstä. Nyt olisi umpisurkean kauden pelanneella Kettulaumalla paikka näyttää. HJK on vastuksena se sytyttävin ja varmasti faneille tahdotaan jättää viimeisessä kotiottelussa positiivinen fiilis. Uskon JJK:n pelaavan tämän ottelun isolla sydämellä.
 HJK on toki monta luokkaa parempi kokonaisuus kuin isäntäjoukkue, mutta huomioidaan, ettei mestaruuden jo varmistaneella Klubilla ole ottelussa minkään valtakunnan panosta. Jyväskylän vierailu ei varmasti ole tässä kohtaa sieltä sytyttävimmästä päästä.
HJK toki on ottelussa suursuosikki, mutta kyllä JJK:n venymisiä voi  tarjotuilla kertoimilla hyvillä mielin kokeilla. Paras pelivalinta on JJK +1 3,30 kertoimella.
 
FC Hongan kausi on kääntynyt syksyn myötä laskuun. FC Lahdella on vielä saumat pronssille. Lahtelaiset ovat olleet loppukaudesta todella kovassa iskussa. Haen joissakin riveissäni vierasjoukkueen voittoa.
 
VPS on matkalla kohti pronssimitalia. Vierailija Jarolla on koko syksy ollut yhtä katastrofia. Vierailijan ilme tuskin muuttuu ja VPS:n motivaatio ajaa sen voittoon - ykkönen!
 
Serie A
*Genoa vaihtoi manageriaan jo ennen maaottelutaukoa. Arvostetun ja Genovassa pidetyn Gian Piero Gasperinin tulolla joukkueen puikkoihin oli välitön positiivinen vaikutus ja Genoa ottikin heti mielekkään tasapelipisteen Catanian vieraana. Nyt Gasperinin kotidebyytissä energiat ja näyttöhalut ovat isännillä melkoiset.
Chievo on pelannut odotetulla tasollaan. Joukkue tulee taistelemaan läpi kauden tiukasti putoamista vastaan eikä sarjaportaan vaihtuminen olisi mikään ihme. Chievo on juuri nyt hieman Genoaa heikompi kokonaisuus eikä veronalaisten vieraspelaaminen erityisesti häikäise.
Genoalta sivussa jatkanee yleispelaaja Luca Antonelli. Avainhyökkääjä Alberto Gilardinon pelaaminen on puolestaan pienimuotoisen kysymysmerkin alla. Chievolta luottopuolustaja Dario Dainelli jatkaa tuttuun tyyliin lasaretissa.
 Genoa on kotonaan selvä suosikki. Mikäli Gilardino pystyy pelaamaan, nousevat isäntien osakkeet entisestään. Genoa on myös vetomielessä maistuva tapaus. Maalimäärällisesti puhutaan pienimaalisesta pelistä, mutta mikäli Gasperinin Genoa löytää hurmostilan, ei runsasmaalinenkaan kotivoitto yllättäisi. Kohteen paras pelivalinta onkin Genoan vähintään kahden maalin voitosta tarjottu 3,75 kerroin. Lisäksi laitan lapuille kotijoukkueen voiton tasan yhden maalin erolla.

Matkaan lähtee suurin odotuksin kaksi vapaavalintaista järjestelmää, tuplajärjestelmä, kaksi tuplaa ja single. Panosta laitan niihin ruhtinaallisesti eli peräti 142 euroa.
 
Sunnuntai 20.10.2013 - PITKÄVEDOT
 
 
VapaavalintainenJär(2): 10:2, 15:1, 22:2, 30:1, 46:1X; Kertoimet 121,66 - 130.35; Panos 1€/rivi=2€
 
VapaavalintainenJär(2): 30:1, 46:1X; Kertoimet 5,25 - 5,62; Panos 30€/rivi=60€
 
TuplaJär(6): 10:2, 15:1, 22:2, 30:1; Kertoimet 3,97 - 8,74; Panos 5€/rivi=30€
 
Tupla_1: 15:1, 46:1; Kerroin 12,37; Panos 10€
 
Tupla_2: 15:1, 46:X; Kerroin 11,54; Panos 10€
 
Single: 46:1; Kerroin 3,75; Panos 30€
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti