Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

torstai 10. lokakuuta 2013

10.10.2013 Torstai - jääkiekon SM-liiga ja jalkapallon MM-karsinnat

VEDONLYÖNTI
 
Tänään lähestyn voitonhakua vedonlyönnissä jälleen varsin erikoisilla rivikokonaisuuksilla. Mukana sopassa on jääkiekon SM-liigaa ja jalkapallon MM-karsintaa Euroopan lohkoista. Jalkapallo-ottelut pelataan vasta huomenna perjantaina. Jalkapallon kommenteissa olen käyttänyt apuna Urheilusanomien vihjeitä (Edi Pejcic).
 

Päivän kohteet ja kommentit:


Kommentit:
( Urheilusanomien vihjeet merkitty  * )

SM-Liiga
HIFK kävi hakemassa pisteet Turusta, kun joukkueet kohtasivat edellisen kerran. TPS on pitkälti ykköskenttänsä varassa. Ottelu on IFK:n 116-vuotisjuhlapeli. Kotijoukkueen kerroin riittää minulle juuri ja juuri, täten sitä arvailen lapuille.

Tappara ei ole aloittanut kautta odotetulla tavalla. Kirvesrintojen keskushyökkääjät eivät ole pystyneet viemään peliä eteenpäin riittävän laadukkaasti ja vauhdikkaasti. Pelicansin viisikkopuolustus on ollut rautaa koko syksyn ja kärsivällinen joukkue on onnistunut hyvin ylivoimalla. Kotijoukkue on suosikki ja kokeilen tässä lahtelaisten tilastollista tappiota varsinaisella peliajalla. Tähän pyritään tavallisen kohteen lisäksi myös tasoituskohteiden kera.

MM-karsinnat
* San Marino nyt vain on sen tason joukkue, että pystyy kärsimään murskatappion lähes kelle tahansa ja useimmiten kärsiikin. Eihän Moldova mikään erikoinen nippu ole, mutta silti hei…
Moldovan vähintään kolmen maalin voitto toteutuu useammin kuin kolme kertaa viidestä ja tapahtumasta tarjolla oleva kerroin 1,70 on oikein vetokelpoinen

* Saksa varmistaisi käytännössä tasapelilläkin lohkovoiton, tasapeliä tuskin kuitenkaan lähdetään hakemaan. Pientä huolta Joachim Löwille tuovat loukkaantumiset. Saksa lähtee otteluun ainoastaan yhdellä hyökkääjällä: Mönchengladbachin Max Krusella. Sairastuvalla kun ovat molemmat ykköstykit Mario Gomez sekä Miroslav Klose. Iso takaisku on vielä pelintekijä Marco Reusin loukkaantuminen – Dortmundin superstara on pari viikkoa sivussa. Täysin tulivoimaisena ei Saksa siis otteluun pääse.
Irlannilta ovat käytännön mahdollisuudet MM-paikkaan menneet. Syyskuussa Itävallan vieraana kärsitty 0-1 tappio oli liikaa valmentaja Giovanni Trapattonille ja hän lähti. Karsintojen kahden viimeisen ottelun ajan Irlantia vetää alle 21-vuotisten nokkamies Noel King.
Irlanti on ottelun alla aikamoinen kysymysmerkki. Arvioin Saksan, mittavista hyökkäyspään poissaoloista huolimatta, ottelussa suursuosikiksi. Mutta noista hyökkäyspään poissaoloista johtuen voi Irlanti hyvinkin sinnitellä maalimäärällisesti tasaväkiseen lopputulokseen. Kokeilen kohteessa
Kaikkia mahdollisia vaihtoehtoja tasoituksilla kertoimen lisäämiseksi pitkiin riveihin.

Espanja on kotonaan  kivenkova, eikä monesti tyydy kotiluolassaan edes pistejakoihin.
Valko-Venäjän yllätysmahdollisuuksiin on vaikea uskoa. Luotan siihen, että hispaanit voittavat ottelun vähintään kahden maalin erolla - tätä siis kokeillaan tasoitusvetona.

Näistä varsin erilaisista kamppailuista laadin kolme vapaavalintaista järjestelmää ja kolme singleä. Panoksia näihin menee yhteensä 104 euroa.
 
Torstai 10.10.2013 - PITKÄVEDOT
 
VapaavalintainenJär.(8)-1: 29:1, 101:1X, 111:X2, 120:1X; Kertoimet 11,22-71,43; Panos 2€/rivi=16€
 
VapaavalintainenJär.(4)-2: 29:1, 101:1X, 111:1, 120:1X; Kertoimet 11,47-73,01; Panos 2€/rivi=8€
 
VapaavalintainenJär.(2)-3: 21:1, 30:1XKertoimet 5,37-12,68; Panos 10€/rivi=20€
 
Single1: 30:X; Kerroin 5,90; Panos 10
 
Single2: 31:1; Kerroin 4,05; Panos 10€
 
Single3: 31:X; Kerroin 6,90; Panos 40€


 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Jäbä heittelee pelejä hurlumhei tyyliin...
    Mikäpäs siinä, kun pätäkkää riittää tuhlailla.

    Et ikinä kokeilis pelata ittees vastaan?
    Meitziboi sillä tyylillä on joskus reippaasti netonnut.
    Kokeile pirruuttas vaikka femmalla...

    VastaaPoista
  2. Tuo itseään vastaan pelaaminen olisi tällä tietyllä jaksolla ollut ihan OK idea. Toisaalta, vaikka tämän päiväinen hurlumhei vaikuttaa kaaos teorialta on siinnäkin ajateltu porrastettu idea - on kai siis vaan luotettavaa omaan tekemiseen..??

    VastaaPoista