Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

torstai 14. maaliskuuta 2013

14.3.2013 Torstai - Jääkiekon SM-liiga; villikorttikierros

VEDONLYÖNTI

Kookoo ei laskenut eilen Jukureita helpolla. Nyt kouvolalaisilla oli jo mukana hiukkasen epäonneakin. Jatkoerä jäi puolentoista minuutin päähän, ja johtomaali pysähtyi tolppaan tai jukurimolarin huipputorjuntoihin. Lopussa mikkeliläiset kaunistelivat numeroita kahdella maalilla kun KooKoo pelasi ilman molaria. Jukurit voitti siis odotetetusti Mestiksen mestaruuden ja kohtaa karsintaotteluissa Ilveksen.

Keskiviikko 13.3.2013 - Vetokohde: Jukurit-KooKoo 4-1

Tänään jatkan jääkiekon parissa. Otan kohteeksi kummankin SM-liigan playoffs-ottelun. Kyseessä ovat ns. villikortti-kierroksen pelit, joissa etsitään kahta joukkuetta varsinaisiin puolivälieriin. Ottelusarjat pelataan paras kolmesta menetelmällä eli jatkoon menemiseen tarvitaan kaksi voittoa.

Pelikohteet ja merkit:

11:Kärpät-Lukko X <4,65>
SM-Liiga - villikortti
Kärpät oli runkosarjan viime kierroksilla väsyneen oloinen ryhmä. Myöskin vierailija Lukon ryhti lässähti loppua kohti. Kärpät on nykykunnossakin parempi kuin Lukko, mutta ei ihan niin paljon kun kertoimet osoittaa. Lukon suoraa voittoa en kokeile, mutta hyväkertoiminen tasapeli kiinnostaa - lapuille risti.

15:HIFK-SaiPa X <4,20>
SM-Liiga - villikortti
HIFK pelaa ailahtelevasti, eikä eikä runkosarjan viimeinen ottelu sarjajumboa vastaan luvannut hyvää. SaiPa sen sijaan taisteli itsensä ensi kertaa kuuteen vuoteen pudotuspeleihin. HIFK on lyöty ottelun suosikiksi, mutta SaiPalla riittää intoa. Otteluparissa ei ennakkosuosikki HIFK pääse helpolla. Ennustan, että jo tänään helsinkiläisillä on vaikeaa. Arvotaan kakkosen ja ristin välillä  - Yllätys, yllätys - lapuille risti!

Näistä kahdesta taistosta teen perinteiset tuplan ja kaksi singleä. Panosta laitan myös perinteitä kunnioittaen pyöreät 40 euroa.


Torstai 14.3.2013 - PITKÄVEDOT

Tupla: 11:Kärpät-Lukko X <4,65>, 15:HIFK-SaiPa X <4,20>; Kerron 19,53; Panos 20€

Single1: 11:Kärpät-Lukko X <4,65>; Panos 10€

Single2: 15:HIFK-SaiPa X <4,20>; Panos 10€




 

4 kommenttia:

  1. Vähän olin samoilla linjoille. Heitin kaksi singleä sisään, mutta hain Lukon ja SaiPan voittoa. Kärpät ja HIFK eivät ole olleet vakuuttavia vaikka suosikkeja tietenkin ovat!

    VastaaPoista
  2. Perinteet on konservatiivisille tarkoitetut.
    Meiziboi heittäis kehiin radikaalisti ja anarkistisesti
    Stadia ja Oulua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella radikaalia ja anarkistista???..siis pelata suosikkeja!!! LOL

      Poista
  3. Yea, minäkin LOLotan pelitaidolleni lätkässä.
    Onnekseni pokerissa skulaa sitäkin paremmin...LOL

    VastaaPoista