Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

3.3.2013 Sunnuntai - Serie A, Valioliiga ja Mestis

VEDONLYÖNTI

Eilinen pitkävetoseikkailu muistutti lähinnä Neuvostoliiton suorittamia massiivisia näännytystaisteluja voiton saavuttamiseksi Toisesssa Maailmansodassa. Voitolle tietenkin jäin, mutta en onnistunut hyödyntämään hyviä ideoitani parhaalla mahdollisella tavalla, ja lisäksi innostuin vielä illalla yhteen turhaan "hyökkäykseen". Toisin sanoen; voitto saatiin liian suurin tappioin - No...voitto mikä voitto! Yksi tupla sekä single osui, ja ne toivat pelikassaan 175,30 euroa (+30,30€).

Pelikohteet 2.3.2013:
Ässät-Jokerit 0-1, Sunderland-Fulham 2-2, Southmapton-QPR 1-2, Stoke-West Ham 0-1, Middlesbrough-Cardiff C 2-1, Milan-Lazio 3-0

Tänään ajattelin aloittaa pienet betsit vasta illan Valioliigan kärkitaistosta Tottenham-Arsenal. Pitkän Jaakobin painin jälkeen aloitankin ne jo iltapäivän Serie A:n matsista Torino-Palermo.
Lisäksi kelpuutan mukaan kummankin Mestiksen välieräottelun.

Pientä perustelun tynkää:

9: Torino-Palermo X2
Serie A 
Sarjajumbo Palermo vierailee Torinossa. Torinon kakkosseura ei ole sarjan eliittiä, mutta kotonaan aina vaarallinen. Palermolta puuttuu tältä kaudelta vielä vierasvoitto. Sisilialaiset ovat kuitenkin pelanneet kolme viimeistä ottelua tappioita ja pystyvät kyllä hyvän päivän tullen kaatamaan Torinon tasoisen yhdistelmän. Painotan tässä kohteessa vierasvoittoa. Palermon voiton varmistan kuitenkin ristillä. 

51: Tottenham-Arsenal X2
Valioliiga
Pohjois-Lontoon derbyssä on kovat panokset, sillä joukkueet taistelevat sarjataulukossa samoista sijoista ja paikasta ensi kauden Mestarien liigaan. Suurta tasoeroa ei paikallisvastustajien kesken ole. Tottenham ei ole hävinnyt aikoihin. Arsenalin tilastovoittoa haen, ja kerroinkin puoltaa sitä. Painotetun kakkosen lisäksi laitan lapuille ristin.

66:Jukurit-Jokipojat X
Mestis SF
Jokipojat ovat olleet vastaantulijoita kahdessa ensimmäisessä kohtaamisessa. Jukurit on jyrännyt sekä puolivälierissä, että joensuulaisia vastaan välierissä voitosta voittoon. Jokipojat on kuitenkin hyvä Mestis-seura, ja jos mikkeliläiset sortuvat ylimielisyyteen, saattaa se kostautua. Kokeilen tässä hyväkertoimista ristiä. 

70:TUTO Hockey-KooKoo X
Mestis SF
Tässä otteluparissa lopullisen voittajan ennustaminen on vaikemapaa kuin edellisessä tapauksessa. Tänäänkin ottelu ratkennee pienellä marginaalilla. Tässä on ehdottoman idea ristin paikka.

Näistä neljästä ideakohteesta teen kaksi vapaavalintaista järjestelmää ja tuplan. Panosta laitan vastuullisen vedonlyönnin ohjeet mielessä vain 20 euroa.

Huom! Laitan tänään mahdollisesti matkaan myös toisenkin pelipompsin - ainakin siinä tapauksessa, jos Palermo häviää ottelunsa.


Sunnuntai 3.3.2013 - PITKÄVEDOT


VapaavalintainenJ.1(4 kvartettia): 9:X2, 51:X2, 66:X, 70:X; Kertoimet 217,56-234,04; Panos 1/rivi=4€

VapaavalintainenJ.2(4 tuplaa): 9:X2, 51:X2; Kertoimet 11,05-11,89; Panos 2/rivi=8€

Tupla: 9:2, 51:2; Kerroin 11,89; Panos 8€


 

2 kommenttia:

  1. Eilen pelasin tuota QPRn voittoo kun kirjoitit että kerroin hyvä ja odotusarvo OK. Tein singlen kympillä eli 35e nettovoittoo. Mikä se tuo odotusarvo tarkalleen on kun oli tuossa kakkosella 1.14..eli miten lasketaan??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajan mittaan voittava pelaaminen edellyttää sitä, että pelaaja sijoittaa rahansa ylikertoimisiin kohteisiin. Tämä tarkoittaa sitä, että vedonvälittäjä on tehnyt virhearvion. Kun pelaaja on itse määrittänyt kohteen todennäköisyydet kullekin merkille ja vedonvälittäjä tarjoaa jollekin kohteelle suurempaa kerrointa kuin todennäköisyys edellyttää, pelataan tätä merkkiä. Kohteen pelattavuus voidaan tarkistaa myös laskemalla kohteen odotusarvo, joka lasketaan kaavalla todennäköisyys · kerroin. Jos tulos on yli 1, kyseessä on ylikerroin.
      Esim. Veikkaus antoi QPr:lle kertoimen 4,55 -> eli QPR:n vierasvoiton todennäköisyys on 100/4,55=22,20%
      Itse arvioin, että QPR:n voiton todennäköisyys olisi 25% --> osotusarvo on tällöin 0,25*4,55=1,1375 eli 1,14

      Poista