Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

torstai 7. maaliskuuta 2013

7.3.2013 Torstai - Jääkiekon SM-liiga

 VEDONLYÖNTI

Tänään torstaina isken vain yhden jääkiekko-ottelun kimppuun. Fokuksessa on SM-liigan kärkipäänkamppailu Ässät-JYP Pelitaktiikkana on hakea kohtuu voittoa yhtä singleä painottaen, jolloin muut rivit ovat varmistavia. 

Kohtde ja merkit:

21:Ässät-JYP X <4,15> ja 23:Ässät(+1)-JYP X2  <7,30> <4,60>
SM-liiga
Huippuvireisten joukkueiden kohtaaminen. Kummallakin peruspelaaminen on erinomaisessa kunnossa, mikä lupaa hyvää pudotuspelejä ajatellen. Ässät on mahtavassa voittoputkessa. Viimeisimmissä otteluissa itseluottamus on ollut jo niin kova, että sillä on pystytty paikkaamaan taidollisia puutteita. JYP kärsi viimeksi yllättävän kotitappion HIFK:lle, mikä katkaisi jyväskyläläisten kahdeksan voitto-ottelun putken. Nyt porilaiset saattavat joutua sijaiskärsijöiksi. Uskon, että Ässien lento katkeaa tänään - ainakin hetkeksi. Haen tässä käytännössä sitä, ettei JYP häviä varsinaisella peliajalla. Lapuille laitan normaalivetoon tasurin ja tasoitusvedossa haen JYP:n voittoja. Painotan vierasjoukkueen tasan yhden maalin voittoa.

Tästä erittäin jännittävästä matsista teen kolme singleä. Panoksia törsään "porilaista" itseluottamusta matkien 120 euroa.

Torstai 7.3.2013 - PITKÄVEDOT

Single1: 21:Ässät-JYP X <4,15> ; Panos 30€

Single2: 23:Ässät(+1)-JYP <7,30>; Panos 60€

Single3: 23:Ässät(+1)-JYP <4,60>; Panos 30€ 


 
 

3 kommenttia:

  1. Porin Pirut jyrää keskisuomalaiset.
    Länsirannikko go go go !!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei näy Ässien lento katkeavan. Oli patapaitojen neljästoista peräkkäinen...Lauantaina Kärpillä on pakkovoitto Porissa..silloin katkee???

      Poista
  2. Nyt haiskahtaa tasapeliltä...?
    Putket katkee ja Kärpät on selkä seinää vasten.
    Jos pelaisin, niin heittäisin x aika reippaasti.

    VastaaPoista