Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

perjantai 22. maaliskuuta 2013

22.3.2013 Perjantai - Jalkapallon MM-karsinnat


VEDONLYÖNTI

Tänään päräytän jalkapallon MM-karsintamatseihin runsaan rivivalikoiman. Pelimuotoina ovat pitkäveto ja vakio.

Pitkävetoon valitsin neljä todennäköistä ideatasapeliä. Vakiossa Ainoat varmat ovat Hollanti ja Ranska. Myös Espanja ja Ruotsi ovat hyviä varmaehdokkaita. Kuitenkin laitoin näille ristivarmistuksen. Ruotsi-Irlanti peliin perustelen ristiä irlantilaisten uudella ilmeellä. Suomen ottelun risti menee täysin sinivalkoisten rillien läpi katsomisen piikkiin. Todennäköisimmät lopputulokset Espanjan ja huuhkajien matsille on kotijoukkueen voitot lähtien kahdesta maalista nollaa vastaan. 

Suomen vieraspeli pelataan Gijonissa, ja Espanja saa jalkeille parhaimman kokoonpanonsa. Ottelun asetelma on yksinkertainen: Espanja jauhaa ja etsii aukkoa puolustuksesta - joten Suomi parkkeeraa puolustusalueelle. Suomen on kuitenkin kyvettävä myös omaan peliin ja särkemään kotijoukkueen pallonhallintaa. Jos tämä onnistuu täydellisesti, tasapeli voi olla siitä palkintona. Tuon tasurin mahdollisuus on kuitenkin vain noin 7%. Espanjan voiton todennäköisyys on tämän illan kaikkien pelikohteiden suurin - se on noin 91%.

Illan kaikkiin pelimuotoihin uppoaa peräti 84,80 euroa.

PERJANTAI 22.3.2013 - PITKÄVEDOT JA VAKIOT 

Pitkävedot

Näistä neljästä kaikki yhdistelmät tuplasta kvartettiin: eli Tuplajärjestelmä(6) (a' 6€ = 36€), Triojärjestelmä(4) (a' 3€ = 12€), Kvartetti (a'10€)


Vakio - Harava 60 ja Minivakio


Vakio- Järjestelmä 128 ja Minivakio




3 kommenttia:

  1. Hieno urheiluilta. Ilves voitti Jukurit ja Suomi kohtaa MAAILMAN PARHAAN ja meitsin suosikin-ESPANJAN. Suomi pääsee todella hulppeaan kyytiin. Valitettavasti tappio tulee-Pelatkaa jos kerkiätte. Espanja voittaa 4-0.

    VastaaPoista
  2. Nyt olette siellä Tampereella vielä sekaisin Ilveksen avausvoitosta ja pahin pelko alkaa helpottaa. Ymmärrän siis väärän arvion. Espanja kylläkin voittaa, mutta vain 2-0!

    VastaaPoista
  3. HIENOO HUUHKAJAT 1-1......valitsin tälle päivälle väärät tasurit..Ruotsikin jäi tasuriin!..siis pitkävetoon. Vakiossahan nuo molemmat on!!

    VastaaPoista