Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

tiistai 19. maaliskuuta 2013

JÄÄKIEKON SM-LIIGAN PUOLIVÄLIERÄT 2013


JÄÄKIEKON SM-LIIGA - PUOLIVÄLIERÄT

Keskiviikkona 20.maaliskuuta eli huomenna alkavat jääkiekon SM-liigan puolivälierät. Otteluparien voittajat ratkeavat paras seitsemästä eli neljällä voitolla mennään jatkoon.

Otteluparit: Jokerit-Lukko, Tappara-HIFK, JYP-HPK, Ässät-KalPa

Olen laatinut lyhyen arvion joukkeista ja ennusteen otteluparien voittajista. Oman mielipiteeni ja analyysini tukena olen käyttänyt Veikkaaja-lehden arvioita.

SM-liigan puolivälierät 
(ensimmäiset pelit ke 20.3. ja tarvittaessa viimeiset la 30.3.)


Runkosarjan voittaja Jokerit kuuluu kuumimpiin mestarisuosikkeihin. Lukko saa olla tyytyväinen selviydyttyään kymmenenneksi ja yllätettyään Kärpät pudotuspelien karsintakierroksella. Tässä otteluparissa Jokerit on suursuosikki, ja olisi todella suuri paukku jos Lukko pystyisi neljään voittoon. Lukolla on alla kolme kovaa ottelua kun Jokerit on saanut levätä ja harjoitella tämän ajan. Tästä saattaa jopa olla alussa hiukan hyötyä Lukolle, joka on täten saanut pidettyä yllä pelituntumaa – myös Vehanen maalilla voi kääntää yksittäisen ottelun.  Kokonaiskuva tästä kaksikosta on kuitenkin selvä: Jokerit vie ja Lukko vikisee!
Arvio: Jokerit välieriin voitoin 4-1.


HIFK voitti SaiPan rimaa hipoen ja pääsi yrittämään puolivälieriin Tapparan kaatamista. Tappara on paperilla vahvin Jokereiden haastaja mestariksi. HIFK:n pelitapa ei kestä välttämättä aina koko ottelua – hyvä jo koko erän. Neljään voittoon Tapparan tasoista joukkuetta vastaan helsinkiläiset eivät pysty kuin märissä päiväunelmissaan. HIFK on selvä haastaja ja sillä saattaa olla pieni etu pelituntumasta kuten edellisessä otteluparissa Lukolla on. Tappara jyrää välieriin.
Arvio: Tappara välieriin voitoin 4-1


Tässä otteluparissa on vastakkain kaksi duunarijoukkuetta. Tyylipisteitä ei jaeta ja vain tuomarilinja voi tuhota intensiivisen ja fyysisen otteluparin. Luvassa on vähämaalisia vääntöjä. Kummankin joukkueen maalivahti on pelannut tällä kaudella vahvasti. JYP on fyysisempi kuin HPK ja se on ratkaisevaa näiden kahden muuten aika samanlaisen joukkueen taistossa.
Arvio: JYP välieriin voiton 4-2


Ässät nousi kevään puheenaiheeksi 14 ottelun voittoputkellaan. Yksi kysymys on; jatkuuko hurmos? Epäilen itse, ettei jatku ihan samanlaisena. Ässät pelaa yksinkertaista tehokasta jääkiekkoa. Kuopiolaisten vahvuutena on taito ja liikkuvuus. Ässät murjoo KalPan taitokiekon päreiksi, jos kuopiolaiset eivät paranna syöttöpeliään. Tämä ottelupari vaikuttaisi  puolivälieräotteluista tasaisimmalta. Uskon KalPan oppineen viimekauden pudotuspelien virheistä ja kääntävän taitonsa ansiosta sarjan itselleen.
Arvio: KalPa välieriin voitoin 4-3

 

2 kommenttia:

  1. NääsWilleen menee mestaruus...?
    100 egee likoon, niin saan jännittää YUP

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nääs tätä mietittiin tarkkaan pipa päässä rotvallin reunalla ja sama on tulos..TAPPARA on TERÄSTÄ..MESTARUUS MANSEEN! Ja lisäx Ilves hoitaa Jukurit 4-0 ..ja voitaa MESTARUUDEN ens vuonna..tää on nääs totta.

      Poista