Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

perjantai 8. maaliskuuta 2013

Urheiluvedonlyönnin yhteenveto 1.1. - 28.2.2013

VEDONLYÖNTI - YHTEENVETO 

Viimeisimmistä kolmesta pelipäivästä vain yksi jäi plussan puolelle. Keskiviikkona osunut single toi pelikassaan 86,52 euroa (+6,20). Tiistain ja torstain yhteissaldo on murheellisesti -150 euroa; eli kolmen päivän tappio on siis tarkalleen 143,80 euroa.

Tiistai 5.3. - Torstai 7.3.2013 Vetokohteet (2/7):
HPK -Tappara 1-4, Kookoo-TUTO Hockey 10-1, Manchester U-Real Madrid 1-2, Cardiff C-Derby 1-1, Juventus-Celtic 2-0, PSG-Valencia 1-1, Ässät-JYP 3-2 

Maaliskuu on siten vielä tässä vaiheessa pakkasen puolella. Viimeisin kirjanpito täysille kuukausille  helmikuun loppuun oli kuitenkin niukalti voitollinen.


URHEILUVEDONLYÖNTI 1.1. - 28.2.2013

Kokonaistilanne Helmikuun lopussa 2013

Helmikuu 1.2. - 28.2.2013

Tilanne päivittäin 1.2. - 28.2.2013


5 kommenttia:

  1. Tollai pelaamalla pysyy omillaan.
    Pelityyli- variaatioita on muitakin.

    Yllätyshakuisuus onnistuu harvoin.
    Pomminvarmoista saisi pelirahhooo !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pomminvarmoja kun ei valitettavasti ole olemassakaan. Se on käytännössä kokeiltu jo monenkymmenenvuoden ja tuhansien pelaajien toimesta ettei pitemmällä juoksulla jää voitolle pelaamalla ns. varmoja....Yllätyshauissa/ylikertoimilla jää pitkässä juoksussa voitolle...jos laskee prosentit oikein...itse olen nyt pitänyt kirjaa 2 vuotta ja jäänyt voitolle n. 3000 euroo ..No..toisaalta tämä vuosi on nyt miinuksella..ja eihän sitä tiedä miten paljon 31.12 on häviöllä. Olet oikeassa siinä että pitäs kerätä ne rusinat pullasta, kuten kerran sanoit - tarkoittaa lähinnä pelaamista vähemmän ja niitä ideakohteita..ja toisaalta joskus myös niitä pomminvarmoja!!! ei niitäkään voi unohtaa!

      Poista
    2. Sorry IluVon66
      Mutta olen jonkin aikaa seurannut pelaamistasi ja olen selaillut läpi menneitä vihjeitäsi ja niitä on paljon. Et pelaa niin kuin saarnaat – on nimittäin suurin osa mutu-pelejä. En kuitenkaan kiellä, että olet myös löytänyt mukaan hyviä ylikertoimia! Vaikka pelaat varmistavasti on suoranainen ihme ,että esimerkiksi viime vuosi oli voitollinen - osaksi jo siitä syystä, että pelaat niin paljon rivejä. Vai mitä mieltä itse olet?

      Poista
    3. No..Olet oikeassa. Siellä on paljon niitä "ideapelejä" joita voisi kuvailla MUTU-peleiksi. Tässä voisi sanoa, että älkää tehkö niinkuin minä teen, vaan niinkuin minä saarnaan. Pelaan paljon, koska tämä on lähinnä harrastus ja yritän lähinnä varmistamalla pitää pelikassan pystyssä. Palautusprosentti on todellakin pysynyt enemmänkin onnella kuin taidolla yli satasen!? Toisaalta kaiken sääntöjen mukaan menevä pelisijoittaminen näin pienellä pelikassalla olisi aika tylsää ja pääsisi pelaamaan todella harvoin. Olen kyllä aikomuksissa harventaa pelejä ja etsiä niitä parempia kohteita. Nimittäin jos tappioputket jatkuu, niin rahat loppuu, eikä ole oikein mistä pistää tilalle! Jos Teillä herra Art Peha on hyviä ideoita niin emailia kehiin. Meikäläisen on: ilkka.miettinen66@gmail.com

      Poista
  2. Siis aivan turha on tyrkyttää omaa pelityyliänsä kenellekkään
    omaan tyyliinsä jämähtäneelle.
    Meiziboi pelas aikoinaan Teivossa raveissa ja isoilla
    fiilis- panostuksilla. Pari lähtöä ja troikkaan kaikki.
    Yllättävän usein jysähti kii...
    Nimim. "Rusinat pullasta, eikä koko pullaa"

    VastaaPoista