Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 2. tammikuuta 2013

IIHF U20Championship 2013 - Russia, Ufa and Football, Premier League- Betting

 VEDONLYÖNTI

Vuosi alkoi vedonlyönnillisesti erinomaisissa merkeissä. Kahtena aaltona toteutettu sekataktiikka tehosi tällä kertaa. Illaksi sisään runnottu single osui ja toi pelikassaan 225 euroa ( +135€).
 
Tiistai 1.1.2013. - vetopelit: Birmingham-Cardiff C 0-1, Manchester C-Stoke 3-0, Wigan-Manchester U 0-4, Swansea-Aston Villa 2-2, Southampton -Arsenal 1-1

Tänään muodostetaan taas aaltoja ja pelataan useampaan kertaan. Pelien määrä ja panostus riippuu ensimmäisten vetokohteiden menestyksestä.

Ensimmäiset pelit runnon jo aamulla sisään. Jääkiekon U20 MM-puolivälierät alkavat Tshekki-USA ottelulla jo klo 11:00.

Ensimmäisessä aallossa on mukana kaksi MM-puolivälierää jääkiekosta ja kaksi futismatsia Englannin Valioliigasta.

Pelikohteet ja perustelun tynkää:

U20, Tshekki-USA: Tshekki on tähän mennessä pelannut hyvän turnauksen ja omaa tietyt mahdollisuudet myös tässä ottelussa. USA kuuluu materiaalin puolesta ennakkosuosikkeihin turnauksessa. USA jäi kivikovassa lohkossa kolmanneksi, mutta on vahvempi kuin puolivälierävastusta Tsehkki. Haen tässä USA:n voittoja tasan kahden maalin tai useamman maalin erolla.

U20, Venäjä-Sveitsi: Sveitsi on kuulunut turnauksen yllättäjiin. Joukkue ei ole hävinnyt vielä kertaakaan varsinaisella peliajalla. Nyt taitaa tuo vääjäämätön tappio tapahtua - Venäjä on liian vahva! Pelaan Venäjän voittoja tasan kahden maalin tai useamman maalin erolla.

Valioliiga, Chelsea-QPR: Tämän pitäisi olla kotijoukkueelle selvää pässinlihaa. QPR on ollut tällä kaudella ennätyksellisen surkea. Chelsea on sen sijaan hienossa lennossa valmentajavaihdoksen jäljiltä. Tämä asetelma näkyy myös kertoimissa. Tasapelin ja vierasvoiton kertoimet ovat nousseet niin "tähtitieteellisiin" lukemiin, että niitä kokeilen pienellä panostukselle. Lapuille laitan siis ristin ja kakkosen.

Valioliiga, Newcastle-Everton: Newcastle pystyy paljon parempaan mitä se on esittänyt tällä kaudella. Everton on pelannut hienon kauden ja on hienoinen suosikki myös vieraissa. Newcastle on kuitenkin osoittanut viime peleissä, että se taitaa maalinteon. Kerroinasettelu on hienokseltaan vääristynyt kotijoukkueen laman takia, ja täten kokeilen sen menestystä - vetoihin siis ykkönen ja risti.

Tästä kaksijakoisesta kaartista teen kaksi vapavalintaista järjestelmää, jotka sisältävät neljä tuplaa ja kahdeksan trioa. Panoksia laitetaan "pyöreästi" 48 euroa.

Keskiviikko 2.1.2013 - PITKÄVEDOT


Vapaavalintainen järjestelmä 1 (4 tuplaa)

Vapaavalintainen järjestelmä 2 (8 trioa)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti