Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

torstai 3. tammikuuta 2013

IIHF U20 Championship 2013 - Russia, Ufa - Semifinals

VEDONLYÖNTI

Tiistain suuripanostuksinen, varsinainen sekametelisoppa, ei tuonut aivan sitä toivottua tulosta. Vaikka peräti seitsemän veto-ottelua(sis.vakion) osui, niin tulokset menivät inhottavasti ristiin ja yksi pääkohteista petti. Kuitenkin isoimmalla panoksella ollut single osui ja se riitti hyvinkin lunastukseen. Mikä parasta - tämän kauden vetojeni murheenkryyni, QPR, oli tuo pelastaja! Pelikassa lihoi 247,50 euron verran (+92,50€)

Tänä vuonna on siis joka vetopäivän jälkeen ollut tassussa taaloja pinkka, tässä vaiheessa niiden kantamiseen riittää vielä rinkka - jospa se isovoitto on tuloillaan ja joudun kaivamaan lumihangesta peräkärrin esiin?!

Keskiviikko 3.1.2013. - vetopelit: Tshekki-USA 0-7, Sveitsi-Venäjä 3-3 vl.3-4, JYP-KalPa 1-1 vl.1-2, SaiPa-Jokerit 4-2, Blues-HIFK 5-2, HPK-Ässät 2-2 vl.3-2, Kärpät-Tappara 0-3, Lukko-TPS 1-4, Ilves-Pelicans 4-1, Newcastle-Everton 1-2, Chelsea-QPR 0-1

Tänään vielä suurvoittoja ei haeta. Pelaan tässä vaiheessa kaksi vetoa Nuorten (U20) Maailmanmestaruus jääkiekkoon. Kohteina on kumpikin välieräottelu.

Aika poikkeuksetta näissä jääkiekon kansainvälisissä pudotuspeleissä olen hakenut tasapelejä. Näin teen tänäänkin, ja laitan menemään singlen ja tuplan. Panoksia laitan maltillisesti 20 euroa.



3.1.2013 Torstai - PITKÄVEDOT

Single 


Tupla
 




2 kommenttia:

  1. ohoo tulin kattomaan iluvonnin vihjeijtä pitkästä aikaa. kumma juttu kuupeeärrä voitti? ja vieraissa! taisi ilevonnilta mennä kuupeeärrää jahdatessa enemmän kun se lopulta tuotti!??

    VastaaPoista
  2. Niinpä niin...QPR otti ja voitti...en oo vielä laskenut kuinka paljon harmia se ennen eilistä tuotti rahallisesti!??

    VastaaPoista