Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

tiistai 22. tammikuuta 2013

22.1.2013 Tiistai - Jääkiekon SM-liiga

VEDONLYÖNTI

 Viimeisimmät vedonlyöntikohteeni olivat minulle väärään suuntaan "kaksijakoisia". Kaikki kolme futismatsia olivat vielä oikein ensimmäisen puoliajan jälkeen. Niinhän siinä taas kävi, että kaikki kääntyivät joko kohdejoukkueen tappioksi tai tasapeliksi.

Lauantai 19.1. - Vetokohteet:  West Ham-QPR 1-1, Newcastle U-Reading 1-2, West Bromwich-Aston Villa 2-2

Tämän päiväiset kolme kohdetta ovat taas kotimaista jääkiekkoa eli SM-liigaa. Kokeilen tänään valmentajaa vaihtaneen HIFK:n voittoa sekä sille kaveriksi kahta ideatasapeliä..

Vetokohteet ja merkit:

13: Tappara-HIFK 2 <3,10>
Taru Sormusen kiemuroista loppui Helsingissä ja Pasi Sormunen sai kenkää IFK:n peräsimestä. Puikkoihin hyppäsi vahava käskyttäjä ja persoona, Raimo Summanen. Tappara on oivassa nosteessa ja kotonaan ottelun selvä suosikki. Tässä kohteessa kokeilen kuitenkin valmentajavaihdoksen aiheuttamaa nostetta joukkueelle eli helsinkiläisten voittoa - kakkonen.

21: Pelicans-Ilves X <4,75>
Pelicans on kolmessa viime ottelussaan ottanut niukat voitot ja repii eroa karsijan paikkaan. Ilveksen pilvilinna sensijaan jatkaa romahtamistaan ja lopullinen jumbopaikan varmistuminen lähestyy vääjättömästi. Joukkueet ovat kohdanneet viikon sisällä kahdesti ja kumpikin on päättynyt maalilla lahtelaisille. Veikkaus on pamauttanut kohteeseen sen verran hyvän kertoimen tasapelille, että sitä kokeilen - risti!

29: SaiPa-KalPa X <4,15>
Lappeenrantalaisten alkukauden vahva itseluottamus alkaa rakoilla. Joukkueen rajallinen materiaali ei ole kestänyt sarjan rasituksia - muut parantavat ja SaiPa taantuu. Kuopiolaisilla on alla kolmen ottelun tappioputki. Joukkueiden tämän kauden kohtaamiset ovat olleet todella tasaisia. Uumoilen tämän  päivän ottelun olevan pienten marginaalien taisto ja odotan jatkoaikaa -  risti.

Näistä kolmesta kohteesta ruksailen tuplajärjestelmän ja trion. Panoksia survon riveihin yhteensä 20 euroa.

Tiistai 22.1. - PITKÄVEDOT 


Tuplajärjestelmä(3): Panos 5€/Rivi=15€ ; Kertoimet 12,86 - 14,72 - 19,71

Trio: Panos 5€ ; Kerroin 61,10



2 kommenttia:

  1. Tekisit snadin historiikin tosta QPR:stä...?
    Että miks et saa siltä vastarakkautta. LOL

    VastaaPoista
  2. Joo..en mä muuten siitä QPR:stä,mutta on saanut koko alkuakauden hyviä kertoimia roosteriinsa nähden...onhan sillä muutama huntti netottukkin...

    VastaaPoista