Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 27. tammikuuta 2013

27.1.2013 Sunnuntai - Serie A

 
VEDONLYÖNTI

Lauantain jääkiekkovedoissa bambu vietiin Pandalaakson asukkailta suusta savolaisten toimesta. KalPa jatkoi surkeaa kotiputkeaan, ja hävisi Porin Ässille jatkoajalla 2-3. "Jalan" pettämisen takia alkuvuoden suurin päiväpanos katosi Molokin kitaan.

Lauantai 26.1. - Vetokohteet:
KalPa-Ässät 2-2 ja. 2-3, SaiPa-Ilves 3-0, Lukko-Blues 3-2, Tappara-HPK 3-2, JYP-TPS 2-1, Pelicans-Jokerit 1-3

Tänään sunnuntaina palataan ainakin hetkeksi perinteisen prosenttipelaamisen ja jalkapallon pariin. Kohteiksi valitsin kolme futismatsia Italian Serie A:sta.


Kohteet ja merkit

19: Cagliari-Palermo 2 <3,85>
Sardinia vastaan Sisilia - asetelmassa on oma erityislatinkinsa, mutta Cagliarin kotietu on käytännössä lähestulkoon normaalin suuruinen. Kumpikin joukkue on heikossa vireessä. Palermo on ainut joukkue Serie-A:ssa joka ei ole voittanut kertaakaan vieraissa. Cagliari on hävinnyt puolet kotiotteluistaan, ja kokeilen tässä kotijoukkueen tappiota ja sisilialaisten tilastovoittoa - kakkonen.

21: Atalanta-Milan 1 <3,70>
Ottelussa on hienoista paikallislatausta. Milan herättäää Atalantassa suuria tunteita, ja bergamolaiset haluavat kyykyttää suurempaansa. Milanin peruslaatu tekee siitä kuitenkin vieraissakin suosikin. Kotikerroin on pelatavuuden rajoilla, ja Atalantan menestystä myös kokeilen - ykkönen.

28: Parma-Napoli X <3,15>
Parma on erinomainen kotijoukkue, eikä se ole vielä tällä kaudella kohdannut voittajaansa Stadio Enno Tardinilla. Napoli on taidollisesti selvästi isäntiään parempi, mutta vieraissa kuitenkin vain niukka suosikki. Yleistaktiikkani vastaisesti en hae tässä kotijoukkueen tilastotappiota, vaan näen ottelussa enemmänkin tasapelin ainekset - risti.


Näistä kolmesta teen perinteisen tuplajärjestelmän ja trion.
Panoksiksi laitetaan eilinen tappio mielessä kummitellen "vain"  20 euroa. 

Sunnuntai 27.1.2013 - PITKÄVEDOT 

 

Tuplajärjestelmä(3): Panos 5€/Rivi=15€ ; Kertoimet 11,65-12,12 - 14,24
Trio: Panos 5€ ; Kerroin 44,87


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti