Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

lauantai 19. tammikuuta 2013

19.1.2013 Lauantai - Premier League

VEDONLYÖNTI

Pienen pelitauon jälkeen jatkan taas "bettingiä". Edelliset pelikohteet viime sunnuntaina eivät tuoneet osumia, saati lunastuksia.

Sunnuntai 13.1. - Vetokohteet: Manchester U-Liverpool 2-1, Arsenal-Manchester C 0-2

Tämän päiväiset kolme kohdetta ovat Englannin Valioliigan jalkapallokentiltä.

Vetokohteet ja merkit:

71: West Ham-QPR <3,65>
 Lontoon paikallispeli, jossa West Ham on hienoinen suosikki. QPR on viime pelissä näyttänyt piristymisen merkkejä. QPR:n pistetarve on akuutti ja sen päivän kunto on parempi - lisäksi kerroin puoltaa vierasvoittoa. Laitan lapuille kakkosen.

73: Newcastle U-Reading <1,65>
Newcastlen kausi on ollut yhtä tuskaa. Avainpelaajien poissaolot ovat näkyneet. Tälläkään hetkellä kotijoukkueen tilanne ei ole optimaalinen. Reading pelaa välillä ihan pirteästi, vaikka se on tällä hetkellä tiukasti kiinni putoamisessa. Newcastle on ottelussa vaikeuksistaan huolimatta suosikki ja ottaa tilastovoiton - ykkönen.

108: West Bromwich-Aston Villa 2 <4,50>
Hyvin kauden aloittanut kotijoukkue on tappioputkessa. Myös vierasjoukkueen pelit ovat menneet päin sitä itseään, vaikka sillä on eväät parempaan. WBA on kotonaan suosikki, mutta kahden kriisijoukkueen miettelössä kerroin ratkaisee, ja täten haen vierasvoittoa - kakkonen!

Näistä kolmesta kohteesta teen perinteisesti tuplajärjestelmän ja trion. Panoksia laitan tasapanoksin yhteensä 40 euroa.

Lauantai 19.1. - PITKÄVEDOT 


Tuplajärjestelmä(3): Panos 10€/Rivi ; Kertoimet 6,02 - 7,42 - 16,42

Trio: Panos 10€/Rivi ; Kerroin 27,10



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti