Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

tiistai 1. tammikuuta 2013

IIHF U20Championship 2013 - Russia, Ufa -Premiel League and Championship


Hyvä kenraaliharjoitus takaa huonon ensi-illan. Suomen pikkuleijonat saivat Ruotsilta turpiin 4-7, ja Suomi jatkaa karsintasarjassa, eli haetaan sijoja 7-10. Suomen hyvät harjoitusottelut sekä USA:ta ja Kanadaa vastaan antoivat väärän kuvan iskukyvystä. Eilisestä ratkaisevasta ottelusta ei kylläkään puuttunut taistelutahtoa. Suomi nousi 0-3 tappiotasemasta tasoihin, mutta Ruotsi kiri ohi, kesti Suomen loppurunnistyksen ja meni voittoon,

Ruotsi ja Kanada selvisivät suoraan välieriin. Puolivärierissä (2.1.)  jatkosta taistelevat otteluparit: Tshekki-USA ja Venäjä-Sveitsi. Suomi aloittaa karsintasarjan keskiviikkona 2.1. Saksaa vastaan. Karsintasarjan viimeinen putoaa A-sarjasta. Tilalle tulee nousemaan Norja.


VEDONLYÖNTI

Vuosi 2012 on pulkassa ja aloitellaan uutta vedonlyöntivuotta. Vuoden 2012 yhteenvedon kirjoittelen puhtaaksi ja julkaisen viikon sisällä.

Tänään aloitellaan sitten vuoden 2013 vedot. Haen heti ensimmäisissä yritelmissä sen verran vaikeita kohteita, joissa on on kaiken lisäksi useampi kuin yksi kokeilemisen arvoinen merkki per kohde, että en voi lähestyä tapauksia "rusinat pullasta" periaateella. Joudun siis tekemään ristikkäisiä vetoja. Tänä vuonna tulen kuitenkin käyttämään paljon myös täsmä-iskuja isoin panoksin!

Päivän neljä vetokohdetta ovat englantilaista futista. Kolme kohteista on Valioliigaa ja Yksi Mestaruussarjaa.
Mestaruussarjan ottelun olisi pelannut singlenä, mutta sitä ei voinut Veikkauksella tehdä (?). Täten jouduin lisäämään kohteeseen todennäköisesti osuvan "jalan".  Tämä apukohden on Manchester City-Stoke.

Pelikohteet ja merkit

31:Swansea-Aston Villa X <4,00> / 2 <6,30>
Valioliiga:Aston Villalla on mennyt sen verran heikosti, että tämän matsin pitäisi viimeaikaisten tulosten mukaan olla kierroksen varmin ykkönen. Swansea on joukkueista hieman vahvempi ja kotonaan 50-prosenttinen suosikki. Birminghamilaisten viime ottelut ovat menneet  niin penkin alle (3 ottelua, yht: 0-15), että enää ei ole kun yksi suunta. Murphyn lakikin pysähtyy joskus (kai?)! Villan huonon kauden takia tasapelin ja vierasvoiton kertoimet ovat nousseet pelattaviksi. Kokeilen siis kumpaakin - lapuille risti ja kakkonen.

33:Wigan-Manchester U 1 <6,20> / X <4,20>
Valioliiga:Kotijoukkue on saanut hilattua itsensä putoamisviivan yläpuolelle. Wigan pelaa parhaimmillaan viihdyttävää futista. United on kuitenkin huomattavasti parempi ryhmä ja täten myös erittäin selvä vierassuosikki. Uuden vuoden alun ottelut ovat tuoneet kuitenkin ennenkin yllätyksiä ja kertoimet houkuttavat kokeilemaan niitä tässäkin. Laitan lapuille ykkösen ja ristin.
 
37:Manchester City-Stoke 1 <1,25>
Valioliiga:Manchester City on ottelun selvä ennakkosuosikki. Stoke tulee puolustamaan syvällä omalla alueellaan ja kyttää vastahyökkäyksiä. Manchester City jauhaa ja etsii aukkoa puolustuksesta. Luotan, että se sen löytää ja voittaa ottelun. Tämän kohteen jouduin valitsemaan todennäköisenä "jalaksi" yhteen tuplaan. Laitan lapuille siis kotivoiton merkiksi ykkösen.
 
49:Birmingham-Cardiff C X <3,25> 
Championship: Birminghamilla olisi pelaajamateriaalinpuolesta edellytyksiä sarjataulukossa korkeammalle sijalle, muta peli ei ole ottanut toimiakseen Lee Clarkin alaisuudessa. Sarjakärki Cardiff on kovassa lennossa ja lähtee vieraissakin otteluun niukkana suosikkina. Kotijoukkue ei kuitenkaan ole aseeton ja taistelee. Tässä voisi kokeilla jopa kotivoittoa, mutta heitän kruunaa ja klaava - laitan tasapelin, joka on myös tilastollisesti parempi vaihtoehto!

Tästä sillisalaatista kasaan kaksi vapaavalintaista järjestelmää (4 trioa+4 tuplaa) ja yhden erillisen tuplan. Panoksia menee yhteensä 30 euroa.

Tiistai 1.1.2013 - PITKÄVEDOT

Vapaavalintainen järjestelmä 1 (4 trioa)

Vapaavalintainen järjestelmä 2 (4 tuplaa)

Tupla




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti