Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

lauantai 12. tammikuuta 2013

12.1.2013 Lauantai - Premier league

 
VEDONLYÖNTI

Torstain ja perjantain vetopompsi oli toteutukseltaan ja tulokseltaan kaksijakoinen. Torstain varovainen ja varmistava tuplaviritelmä meni poskelleen (-60€). Perjantaina  yksinkertaisesti "silmät kiinni ja täysillä" taktiikka sen sijaan osui ja uppos! Perjantain single napsahti kiinni ja toi pelikassaan 216 euroa (+176€)
 
Torstai 10.1. ja perjantai 11.1. - Vetokohteet
Ilves - Kärpät 0-3, JYP-Lukko 1-3, Blues-HPK 2-2 ja.3-2, Jokerit-TPS 2-2 vl.3-2

Tänään on vielä listalla mielenkiintoisia kotimaisia jääkiekkokohteita. Näistä kuitenkin ajaa ohi kolme jalkapallon Valioliigan matsia. Kohteiksi valitsenkin juuri nuo englannin jalkapallomittelöt. Katson kuitenkin miten jalkapallopompsin ensimmäinen ottelu etenee/päättyy ja tämän perusteella teen päätöksen osallistumisesta myös jääkiekkovetoihin.

Valioliigan kohteet ja merkit: 

2: QPR-Tottenham 1 <3,75>
QPR otti edellisessä pelissään shokkivoiton Chelsean vieraana. Nyt olisi hyvä ottaa lisää nostetta kohti pintaa. Tottenham on vieraissakin ottelun suosikki. Lontoon paikallisottelussa. QPR:n voitolle on annettu selvästikin liian suuri kerroin. Tätä Veikkauksen "mokaa" on käytettävä hyväksi - lapuille ykkönen!


41: Norwich-Newcastle U 2 <3,20>
Syvissä vesillä uivan Newcastlen lähtökohdat otteluun eivät ole optimaaliset. Siirtojen ja sairastuvan täyttymisen takia sen iskukyky on arvoitus. Norwich on vaipunut erinomaisen jakson jälkeen taas arvioidulle tasolleen. Kokeilen tässä päivän paistamista kahdesta risukasasta tieheimpään eli Newcastlen voitottoman putken päättymistä - kakkonen.

52: Stoke-Chelsea 2 <1,95>
Chelsealla on takanaan kaksi kotitappiota - liigasta ja liigacupista. Nyt se lähtee suosikkina hakemaan suunnan muutosta Stoken vieraana. Kotijoukkue ei tällä kaudella ole Valioliigassa Britannia stadionilla hävinnyt. Kokeilen Stoken tappiota - kakkonen.

Kolmesta kohteesta raksailen tuplajärjestelmän ja trion. Panoksia menee yhteensä 40 euroa.


Lauantai 12.1.2013 - PITKÄVEDOT


Tuplajärjestelmä(3): Panos 10€/Rivi ; Kertoimet 6,24 - 7,31 - 12,00

Trio: Panos 10€/Rivi ; Kerroin 23,40






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti