Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

torstai 2. maaliskuuta 2017

SM-liiga

 
VEDONLYÖNTI

Granada voitti eilen Alavesin 2-1, ja päivä jäi 19 euroa voitolle. Bastian voitto olisi tuonut toisen singlen ja ylimääräiset 6 kymppiä sisään, mutta  Nantes tasoitti ottelun viimeisellä pallokosketuksella, ja ottelu päättyi 2-2.

Nyt haen nousua "pelkurimaisella" idearivillä. Kohteet ovat jääkiekon SM-liigasta. Lapulla on mukana päivän kaikki viisi matsia. Erikoisen rivistä tekee sen, että yhdellä osumalla saa huonoimmassa tapauksessa takaisin vain 45 prosenttia panoksesta. Tämä on siis sitä tappion minimointia, jota harrastin takavuosina!

Torstai 2.3.2017 - PITKÄVETO

Kvintetti
Tupla x 10




2 kommenttia:

  1. Oikeassa olet siinä, että Ilves murisee - turkulaisille turpaan. Pelicans ja Ässät voisivat hyvinkin voittaa, ja JYP - Kalpa on varmaankin tasainen, mutta uskon Sportin selkärannan jo katkenneen ja HPK ottaa pisteet! Muuten selailin sivustoa, enkä löytänyt yhteenvetoasi vuodesta 2016,,,yleensä on jo tammikuussa tullut!???

    VastaaPoista
  2. Ilves raateli! Muuten ei rivini kuten huomaamme vastannut todellisuutta! Yhteenveto on laiskuuttani siirtynyt...jospa saisin sen julkaistua viikon sisällä?

    VastaaPoista