Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

perjantai 3. maaliskuuta 2017

Championship & Ligue 1



VEDONLYÖNTI

Eilinen jääkiekko-hazardi meni metsikköön. Nyt haen uutta nousua Urheilusanomien vinkeillä.


Perjantain pelikohteet:

9194: 1 Birmingham – Leeds 2,95
Championship
 Birmingham ei ole vakuuttanut tuloksellisesti Gianfranco Zolan alaisuudessa, mutta tulosten takana tilanne näyttää paremmalta. Pelillisesti Blues ei ole ollut huono, ja monessa ottelussa joukkue on ollut enemmän epäonnekas kuin onnekas. Lisäksi viime viikkoina joukkue on kärsinyt pahoista kokoonpanohuolista, jotka ovat nyt helpottamaan päin. Keskikentän David Davis ja Craig Gardner palasivat pelikieltojensa jäljiltä kehiin viikko sitten. Toppari Michael Morrison ja hyökkääjä Clayton Donaldson jatkavat lasaretissa, mutta runkopakki Jonathan Grounds sekä laituri Jacques Maghoma ja paras maalintekijä Lukasz Jutkiewicz ovat palanneet harjoituksiin ja lienevät mukana kokoonpanossa tässä pelissä.

Leeds ei ole ollut puolestaan pelillisesti niin hyvä kuin sarjataulukko väittää. United on hyvä keskikastin nippu, joka on ratkaissut paljon pisteitä erikoistilanteilla. Ei olisi yllätys, että Leeds valahtaisi vielä loppukaudesta ulos nousukarsintapaikalta.

Joukkueiden välinen tasoero on pienempi kuin sarjataulukko ja etenkin kuntopuntari väittävät. Birminghamin parantuva kokoonpanotilanne huomioiden isännille voi laskeskella jopa niukkaa suosikkiasemaa otteluun. Itseluottamus on ainakin hyvä viime kierroksen Wolves-voiton myötä. Vieraiden saumat piilevät pääasiassa juuri vapaa- ja kulmapotkuissa.

Birminghamin voittokerroin 2,95 mahtuu vetoihin ja helposti.

9195: 1 Bordeaux – Lyon 3,30
Ligue 1
 Huippuvireisten joukkueiden kohtaaminen. Bordeaux on voittanut viisi edellisistä seitsemästä sarjaottelusta ja hävinnyt edellisistä yhdeksästä ottelusta vain PSG:lle. Lyon on puolestaan voittanut edelliset neljä otteluaan Euroopan liiga mukaan lukien hurjalla maalierolla 20–4. Myös tulosten takana molempien joukkueiden suunta on ollut selkeästi nouseva.

Bordeaux pelasi tiistaina Ranskan cupin ottelun Lorientia vastaan ja eteni puolivälieriin 2–1 -kotivoitolla, mikä on omiaan nostamaan entisestään joukkueen itseluottamusta. Lyon putosi kilpailusta jo aiemmin, joten se pääsee kierroksen avausotteluun hieman tuoreempana. Tulevalla viikolla Lyonilla on edessä huippukamppailu AS Romaa vastaan Euroopan liigassa, mutta suurempaan rotaatioon ei ole tarvetta. Vierailla ei ole myöskään merkittäviä kokoonpanohuolia. Bordeaux’lta sivussa jatkanee avainpakki Youssouf Sabaly.

Vaikka Lyonilla on vieraskentällä alla kolme peräkkäistä tappiota sarjaotteluista, lähtee se hyvin runsasmaaliseksi arvioituun otteluun niukkana suosikkina. Vedoissa kiinnostavat kuitenkin pikkupanoksella kotivoitto.

*************************
Näistä kahdesta koitoksesta tein tuplan ja kaksi singleä. Panosta riveille meni yhteensä 30 euroa.

     
Perjantai 3.3.2017 - PITKÄVETO

Tupla & Single x 2




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti