Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

perjantai 17. maaliskuuta 2017

Championship

VEDONLYÖNTI

Eilen jäin taas hiukan neton puolelle. Jatkan nyt menestyksen hakemista Urheilusanomien perusteluiden kera.

Perjantain  vetokohteet: 

2675: 2 Bristol C – Huddersfield 2,25
Championship
Bristol Cityn kausi on ollut pettymys, ja joukkue taistelee sarjassa säilymisestä. Viime kierrokselta tuli erittäin tärkeä 1–0-vierasvoitto toisesta putoajakandidaatista Wiganista – vieläpä täysin ansaitusti pelitapahtumien valossa. Nyt vastus on kuitenkin huomattavasti kovempi.

Huddersfield on kauden suurimpia onnistujia. Terrierit on pelannut nousujohteisen kauden ja ansaitsee sijoituksensa kärkipäässä. Suora nousukaan ei ole mahdottomuus, sillä rästissä olevan ottelunsa voittamalla Huddersfield olisi vain kolmen pisteen päässä kärkikaksikosta.

Molemmat pääsevät otteluun ilman merkittäviä kokoonpanohuolia. Huddersfield on pelillisesti sen verran paremmassa iskussa, että lähtee vieraissakin peliin niukkana suosikkina.

2832: 1 Wigan – Aston Villa 3,00
Championship
Wigan erotti alkuviikosta valmentajansa Warren Joycen, kun Latics ei päässyt pois koko kauden uhanneesta putoamiskurimuksesta. Viime kierroksen 0–1-kotitappio niin ikään putoamisviivan alla olevalle Bristol Citylle oli seurajohdolle viimeinen pisara. Toistaiseksi vetovastuussa on apuvalmentaja Graham Barrow, joka ehti vastata jo kerran aiemmin tällä kaudella joukkueen johtamisesta sarjaottelussa, kun Gary Caldwell erotettiin lokakuun lopussa. Silloin Barrow’n alaisuudessa Wigan kaatoi vieraissa Cardiffin 1–0, ja samaa piristävää vaikutusta toivotaan tähän otteluun. Pelaajien luulisi ainakin syttyvän tukalan sarjatilanteen, valmentajanvaihdoksen sekä nimekkään vastustajan myötä.

Aston Villa on muutaman pelin voittoputkensa myötä turvallisesti keskikastissa. Pelillisesti Villa ei ole häikäissyt, vaan hyvät tulokset ovat perustuneet puolustuspeliin. Hyökkäyspäässä tekemistä on tosin vaikeuttanut lukuisat poissaolot. Loukkaantumistilanne vieläpä sen kun heikentyi viikko sitten Sheffield Wednesday –ottelussa, kun keskikentän Henri Lansbury loukkaantui juuri pelin alla, ja toppari Nathan Baker joutui jättämään pelin kesken kolhun takia. Tästä pelistä vierailta saattaa puuttua peräti yhdeksän pelaajaa, joten täydennystä rinkiin joudutaan hakemaan reserveistä.

Vieraille tämä peli on yksi muiden joukossa, kun taas Wigan tarvitsee kipeästi pisteitä. Isäntien tehtävää helpottaa keskikentän avainpelaajan Sam Morsyn paluu pelikiellosta, mutta vastapainoksi tärkeän laitapakin Stephen Warnockin pelaaminen on epävarmaa. Siitä huolimatta Wiganin kotivoitto on vähämaaliselta haiskahtavassa pelissä maistuva peli-idea.

********************
Kahdesta brittikohteesta tein tuplan ja singlen, joille panosta heitin 20 euroa.
    
Perjantai 17.3.2017 - PITKÄVETO

Tupla

Single




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti