Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

lauantai 4. maaliskuuta 2017

Championship & Bundesliiga

    
VEDONLYÖNTI

Kokeillaan jälleen Urheilusanomien tietämystä (nimimerkillä: joskus se on pakko onnistua!). Tein viidestä kohteesta jälleen tappioita minimoivan sommitelman,

Lauantain pelikohteet:

9353: 2 Sheffield W – Norwich 3,30
Championship
Sheffield Wednesday on viimeisellä nousukarsintapaikalla kuusi pistettä Norwichin edellä, joten tämä peli on molemmille tärkeä. Voitto tekisi molemmille erittäin hyvää, mutta tasapelikään ei olisi huono tulos isäntien kannalta.

Isännät lähtevät peliin kotiedun turvin niukkoina suosikkeina, mutta kokoonpanotilanne ei ole paras mahdollinen. Varmuudella sivussa jatkaa keskikentän Kieran Lee, minkä lisäksi myös ykköstoppari Tom Leesin pelaaminen on hyvin epätodennäköistä. Leesin korvaaja Vincent Sasso on tehnyt viime kierroksilla maaliin johtaneita virheitä.

Norwich pääsee peliin puolestaan näillä näkymin parhaalla kokoonpanollaan. Tämä on alakanttiin tällä kaudella pelanneelle joukkueelle erittäin tärkeä sauma nousta vielä mukaan nousukarsintataisteluun. Perustaso Kanarialinnuilla riittää, joten nyt mitataan henkistä kanttia.

Pienten marginaalien pelissä kiinnostaa vetomielessä isosti vierasvoiton 3,30 kerroin.

8027: 1 Nottingham – Brighton 3,80
Championship
 Nottingham katkaisi viikko sitten kolmen pelin tappioputkensa Wiganin vieraana 0–0-tasapelillä. Peliesitys oli ihan kelvollinen, ja jos jompikumpi olisi ansainnut sen pelin voittaa, olisi se ollut Forest. Samanlaista puolustuspeliä kaivataan myös tähän otteluun ja muutenkin loppukauteen, sillä putoamisviiva ei ole kaukana. Hyökkäyssuuntaan Nottingham ei vakuuta, ja elää pitkälti erikoistilanteista ja vastaiskuista.

Brighton hävisi tiistain kärkikamppailun Newcastlelle viime hetken maalilla 1–2. Pelillisesti Lokit ei ollut parhaimmillaan, ja henkinen kantti vaikutti pettävän viimeisellä kympillä. Suora nousu on yhä vahvasti joukkueen omissa käsissä, mutta takana kovassa vireessä porskuttava Huddersfield lyö painetta.

Perustasolllaan pelatessaan Brighton voittaa tämän pelin. Vieraat eivät ole kuitenkaan ihan huippuvakuuttavia tällä hetkellä. Newcastle-tappion lisäksi helmikuuhun mahtui pari muutakin heikompaa peliä. Vasemman laitapakin tontti on lisäksi pieni kysymysmerkki, kun Gaetan Bong, Liam Rosenior ja Sebastien Pocognoli ovat kärsineet loukkaantumisista. Tiistain Newcastle-pelissä vasemman pakin tonttia hoiteli loppuvaiheessa Chelseasta lainattu nuori ja kokematon Fikayo Tomori.

Nottinghamillakin on omat kokoonpanohuolensa puolustuspäässä, mutta topparikandidaatit Matt Mills, Michael Mancienne ja Jack Hobbs saattavat palata kokoonpanoon. Ykkösvahti Stephen Henderson jatkaa varmuudella sivussa. Isännillä on kotiedun lisäksi lepoetu, eikä pisteille venyminen olisi tässä mikään jättiyllätys. Viime kotipelissään Nottingham olisi ansainnut paikkojen valossa vähintään pisteen Sheffield Wednesdayta vastaan, eikä Brighton ole hirveästi Wedsiä kovempi nippu.

Forestin onnistuminen saa sellaisia kerroinpaukkuja, että oikein mielellään niitä pelaillaan. Edullisin pelikohde on suora voitto 3,80 kertoimella. Forest +1 puolestaan riittää 1,75 tarjouksella myös ylikerroin-osastolle.

7947: 2 Derby – Barnsley 5,00
Championship
 Derbyn nousukarsintahaaveet ovat kokeneet kovan kolauksen viime kierrosten pistemenetysten myötä. Pässien saldo kuudesta edellisestä pelistä on 0–2–4, ja ero nousukarsintapaikalle kymmenen pistettä. Peliesitykset eivät povaa kurssin kääntymistä. Puolustus on saatu sentään tukittua kolmessa viime ottelussa, mutta samalla ovat kadonneet tehot hyökkäyksestä. Kokoonpanotilannekaan ei ole paras mahdollinen, kun pitkäaikaispotilaiden George Thornen ja Craig Forsyth’n lisäksi loukkaantuneina ovat topparit Richard Keogh ja Jason Shackell, sekä hyökkääjä Darren Bent. Heidän pelaaminen viikonloppuna on epävarmaa.

Barnsley on sarjataulukossa isäntien yläpuolella, mutta se selittyy alkukauden ylisuorittamisella. Perustasoltaan Tykes on alempaa keskikastia. Tähän peliin vieraat pääsevät parhaalla kokoonpanollaan ja hyvin levänneenä, sillä edellinen peli on viikon takaa. Derby pelasi sen sijaan rästipelin tiistaina Blackburnin vieraana.

Isännät ovat pelin suosikeita, mutta viime aikojen otteilla pelistä voi povata Derbylle vaikeaa. Barnsley on kaatanut viime vieraspeleissään Aston Villan ja ottanut pisteen Readingilta, eikä pisteputken jatkuminen tässä pelissä olisi suuri yllätys. Vedonlyöntimarkkina on painanut Derbyn vähän turhan suureen suosikkiasemaan ottelurasitukseen ja poissaoloihin nähden, joten kokeillaan Barnsleyn muhkeaa 5,00 voittokerrointa.

9362: 1 Mönchengladbach – Schalke 2,20
Bundesliiga
 Mönchengladbach ja Schalke tulevat toisilleen hyvin tutuiksi tulevien päivien aikana, sillä joukkueet kohtaavat tämän jälkeen kahdesti myös Euroopan liigan merkeissä. Mönchengladbach on ollut vahvassa nousukunnossa Dieter Heckingin astuttua puikkoihin ja myös pelaajien itseluottamus on aivan eri tasolla kuin vielä vuodenvaihteessa. Nykyvireessä europaikka on aivan realistinen tavoite. Schalken osalta sijoitus kuuden joukossa vaatisi venymistä, mutta mahdottomuus se ei ole.

Kumpikin pelasi keskiviikkona myös Saksan cupia. Schalke vieraili Münchenissä, Gladbach Hampurissa. Näin ollen rasituksen osalta puntit menevät tasan. Kokoonpanotilanne Gladbachilla on alustavasti aavistuksen parempi, sillä sivussa ovat alustavasti vain Thorgan Hazard ja Ibrahima Traore. Schalkelta on sivussa pitkäaikaispotilaiden lisäksi loppukauden missaava tärkeä toppari Naldo.

Gladbachia voi pitää nykyvireessään kaksikosta aavistuksen vahvempana ja kotijoukkueena se välttää tappion noin kolme kertaa neljästä. Kotivoiton 2,20 kerroin kelpaa pikkupanoksen peleihin.

7903: 2 Blackburn – Wigan 3,30
Championship
 Lancashiren paikallispelissä on kovat panokset. Molemmat ovat putoamisviivan alapuolella ja tarvitsevat pisteitä. Blackburn kaatoi tiistaina uuden managerinsa Tony Mowbrayn kotidebyytissä Derbyn 1–0. Pelillisesti Rovers ei esittänyt mitään ihmeellistä, mutta puolustuspeli oli jämäkkää. Myös viikko sitten Burtonin vieraana Rovers piti vastustajan paikat vähissä, ja kahden pelin perusteella Mowbray ei ole lähtenyt ainakaan viemään pelitapaa alkukautta hyökkäysvoittoisempaan suuntaan.

Wigan on pitänyt nollat kolmessa neljästä viime pelistään, mutta heikon hyökkäyspelin takia voittoon niistä on päättynyt vain yksi – sekin 1–0-lukemin. Pelillisesti Latics on ollut puolustusvoittoinen jo pidempään, ja tämän tason hyökkäyksellä se taitaakin olla paras keino sarjassa säilymiseen.

Blackburnin kokoonpanotilanne on hiljalleen paranemassa, mutta topparit Tom Hoban ja Elliott Ward ovat pelanneet pitkien poissaolojen jälkeen vasta yhden reservipelin, joten kaksikkoa tuskin nähdään vielä tässä pelissä mukana. Myös saman pelipaikan Gordon Greerin pelaaminen on epävarmaa, samoin kuin keskikentän Corry Evansin. Wiganilta on puuttunut viime peleistä avauksen miehistä maalivahti Jakob Haugaard ja laituri Michael Jacobs, mutta kaksikon pitäisi palata kehiin lähiaikoina.

Paikallislataus ja ottelun tärkeys syövät kotiedun merkitystä, ja lisäksi Blackburnin ottelurasitus on vieraita kovempi. Erittäin vähämaaliselta haiskahtavassa pelissä Roversille voi laskea vain niukan suosikkiaseman. Yksikin maali saattaa riittää voittoon. Wiganin 3,30 voittokerroin saa pienen panostuksen.

********************
Tästä epävarmasta materiaalista jätin paikalliselle R:lle 22 eurolla ryyditetyt kvintetin sekä 10 tuplaa.

Lauantai 4.3.2017 - PITKÄVETO

Kvintetti & Tupla x 10




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti