Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

La Liga

VEDONLYÖNTI

UPDATE

Laitan vielä yhden Urheilusanomien vinkkaaman kohteen peliin "muhimaan" myöhäisillan ratoksi.

Myöhäisillan jalkapallokohde:

9284: 1 Granada – Alaves 2,50
La Liga 
Granada jatkaa kahden tarinan joukkueena olemistaan. Positiivista on se, että kotona pelataan tällä hetkellä mitä mainiointa jalkapalloa ja virheet on saatu Carmenesilla minimiin. Vieraissa sen sijaan demonit roikkuvat pelaajien harteilla ja virheitä tehdään etenkin defensiivisesti todella paljon. Alakerran hataruuden takia hävittiin San Mamesilla sunnuntaina Athleticille. Keskikentän pohjan Sergi Samper puuttuu pelikiellon takia ja hyökkääjä Artem Kravets on loukkaantuneena.

Tiivistä koko joukkueen puolustusfutista pelaava Alaves tekee edelleen tuhoja huikealla tahdilla. Teoriassa jopa europaikoista voitaisiin taistella sarjasijoituksen puolesta, mutta toki joukkue voi kirkkaisiin valoihin päästä myös cupin finaalin kautta. Alaves kaatoi viikonloppuna Valencian vakaalla esityksellä ja onneakin oli tällä kertaa sopivasti vastassa. Alavesista ei kuulu mitään negatiivista. Omaan perustasoon nähden mennään maksimilevelillä. Pelikiellot kiusaavat, kun keskikentän pohjan avainmies Marcos Llorente, hänen aisaparinsa Manu Garcia ja luottopakki Victor Laguardia ovat sivussa.

Granadalle pisteet ovat tärkeämpiä, joten suurempi sydän lienee isännillä. Alavesin keskikentän pohjan ja toppariosaston puutokset lasketaan selväksi eduksi Granadalle. Kotijoukkueelle on annettava suosikin asema. Alavesin peruspelityylin takia maalijuhlaa ei voida odottaa. Granadan kotivoitto on mitä mainioin peli-idea.

****************

Tein singlen pelikassaa pyöristäen 26 eurolla.

Keskiviikko 1.3.2017 - PITKÄVETO

Single




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti